Helmesest sai Euroopa tuumauuringute organisatsiooni partner

BNS
Copy
Euroopa Tuumauuringute Organisatsiooni (CERN) logo.
Euroopa Tuumauuringute Organisatsiooni (CERN) logo. Foto: PIERRE ALBOUY

Helmesest sai eelmise aasta juulis Euroopa tuumauuringute organisatsiooni CERN partner, kes pakub äriprotsesside haldamise üksusele tarkvaraarendusi ja digitaliseerimist.

Tegemist on pikaajalise hankega. CERNi süsteemide arendamisega on seotud kaks Helmese tiimi: Java-arendajad tegelevad personalilahendustega ja disainitiim uuendab organisatsiooni ohutusportaali disaini ja kasutajakogemust, selgitas Helmese partner Tarmo Kiivit.

CERN ehk Euroopa tuumauuringute organisatsioon on 23 liikmesriigiga rahvusvaheline teadusasutus, mis loodi teaduse ja tehnoloogia arendamiseks ning kompetentsi tõstmiseks. Organisatsiooni peamisteks uurimisvaldkondadeks on elementaarosakeste füüsika ja tuumafüüsika, sealhulgas hallatakse maailma üht suurimat osakeste füüsika laborit. Organisatsioon asub Prantsuse-Šveitsi piiril, selle peakorter on Genfis.

Rahvusvahelistel turgudel tegutseva Helmese arenduskeskustes töötab ligi 1400 tarkvaraeksperti. Ettevõtte klientide hulka kuuluvad näiteks Telia, OECD, Airbus, Kühne-Nagel, ServiceChannel, SEB jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles