Omniva kasvatas mullu jõudsalt pakiautomaatide arvu

BNS
Copy
Läinud novembris sai Omniva pakiautomaat üles Lääne-Virumaale Uhtna poe ette.
Läinud novembris sai Omniva pakiautomaat üles Lääne-Virumaale Uhtna poe ette. Foto: Facebook

Omniva paigaldas eelmisel aastal Eestisse 56 uut pakiautomaati – nüüd on riigiettevõttel neid 327. Mitut puhku jõuti ka väikeasulatesse, kus pakiautomaat seni üldse puudus.

Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul on nende fookuses pakkuda kodulähedast posti- ja pakiteenust.

«Eriti just väiksemates kohtades laiendab e-poodidest tellimise võimalus kaubavalikut ja pakiautomaadi vahendusel saab kauba ka mugavalt kätte,» ütles Unt. Kohtumistel omavalitsuste esindajatega selguski, et maapiirkondades on suur ootus uute pakiautomaatide järele, lisas ta.

Mullu paigaldatud 56 uuest pakiautomaadist on paljud väiksemates kohtades, kus neid seni polnud ühtegi, näiteks Võnnu, Veriora, Sangaste, Kolga-Jaani, Laeva, Laekvere, Roela, Võsu ja Varbla asulas.

Väikesaartel virtuaalne pakiautomaat

Väikesaarte eripärast tingituna on füüsilise pakiautomaadi asemel Vormsil, Ruhnus ja Kihnus virtuaalne pakiväljastus – kui saare elanik tellib paki, siis tuuakse saadetis saarele kohale ning toimetatakse otse tellijani.

«Uute pakiautomaatide paigaldus jätkub ka sel aastal. Samuti plaanime teenindada suuremaid pakimahte, vahetame vanemad pakiautomaadid välja uute vastu. Jätkame koostööd omavalitsustega, kes tunnevad kohalike elanike vajadusi ja ootusi ning teevad ettepanekuid,» märkis Unt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles