Selgus Tallinna uute bussiootekodade ehitaja

BNS
Copy
JCDecaux ootekoda Pariisis. Pilt on illustratiivne.
JCDecaux ootekoda Pariisis. Pilt on illustratiivne. Foto: Benoit Tessier / Reuters / Scanpix

Tallinna linn sõlmis JCDecaux Eestiga 21 aastaks lepingu uute ühissõidukipeatuste ootekodade, avalike välitualettide, reklaam- ja linnateabevitriinide paigaldamiseks ning hoolduseks.

Linnapea Mihhail Kõlvart ütles, et projekti jaoks vajalik investeering oli olemas juba kaks aastat tagasi ning siis oli investeeringu mahuks 25 miljonit eurot. «Tänaseks oleks maht kindlasti suurem ja ka mõne aasta pärast kindlasti veel suurem,» märkis Kõlvart.

Lepingupartneri JCDecaux Eesti tegevjuhi Kristiina Sepa sõnul kaasajastab nende ettevõte linna tänavapilti uudse disainiga ootekodade, avalike välitualettide ja reklaamvitriinidega ning pakub Tallinna elanikele vajalikke teenuseid ja reklaamijatele häid välireklaamivõimalusi.

1200 bussipeatuse ootekoda

Linna paigaldatakse 1200 uut ootekoda, millest esimesed 313 tuleval aastal. Praegu on Tallinna ühissõidukipeatustes kokku 960 ootekoda.

JCDecaux Eesti saab lepingu järgi õiguse müüa reklaami lisaks ootekodade reklaamvitriinidele veel 121 reklaamvitriinil. Lisaks reklaamvitriinidele paigaldatakse linnaruumi ka 20 teabevitriini.

Ettevõte kohustub ka Tallinna linnaruumi püsirajatistena paigaldama 34 täisautomaatset avalikku välitualetti. Puuetega inimeste vajadustega arvestavaid soojustatud tualette hakatakse hooldama iga päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles