TÖÖPAKKUMINE ⟩ Netflix võtab tööle lennusaatja, kelle palk on ligi 30 000 eurot kuus

Aimur-Jaan Keskel
, majandusajakirjanik
Copy
Eralennukid. Pilt on illustratiivne.
Eralennukid. Pilt on illustratiivne. Foto: Denis Balibouse / Reuters / Scanpix

USA voogedastusplavorm Netflix otsib firma eralennukile lennusaatjat. Töötajale pakutakse aastapalgaks 385 000 dollarit (355 000 eurot), kirjutab Briti uudisteportaal BBC.

Eurodesse ümberarvutatuna oleks töötaja kuupalk 29 600 eurot.

Netflixi teatel on sobiv kandidaat otsustusvõimeline, diskreetne ja silmapaistvate oskustega klientide teenindamisel. Samuti peab töötaja olema valmis tõstma raskeid esemeid, mis kaaluvad kuni 13,6 kg. Tööpakkumises pole märgitud, et töötajal peab olema eelnev lennusaatjana töötamise kogemus.

Tööpakkumises teatatakse, et Netflix pakub oma lennuki reisijatele erakordset, turvalist ja konfidentsiaalset teenust. Reisijad on eeldatavasti näitlejad ja teised filmitööstuse töötajad.

Lennusaatjate palgad

Netflixi töökuulutuses on kirjas, et lennusaatjate palk rahvusvaheliselt on üldjuhul vahemikus 60 000–385 000 dollarit. USA tööstatistika büroo andmetel on lennusaatjate keskmine palk USAs veidi üle 62 000 dollarit aastas.

Uus töötaja peaks enamiku ajast elama USAs, San Jose linnas, mis asub California osariigis. Netflixi lennud toimuvad USAs ja teises riikides.

Neljapäeval kavatseb Netflix avaldada oma 2022. aasta viimase kolme kuu kasumi. Aasta esimene üheksa kuu kasum on 1,53 miljardit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles