Incap investeeris üle 1,3 miljoni euro uutesse tootmisseadmetesse

BNS
Copy
Incap
Incap Foto: Arno Mikkor

Saaremaal tegutsevas elektroonikatootmisettevõttes Incap Estonia avati teisipäeval kaks uuendatud pindmontaaži ehk surface-mount technology (SMT) tootmisliini ja kolmas uus SMT tootmisliin; 1,35 miljoni euro suurune investeering kasvatab tehase SMT tootmisvõimsust enam kui 50 protsenti.

Incap Estonia juhi Margus Jakobsoni sõnul toetab investeering ettevõtte kiiret kasvu ja paindlikkust klientide teenindamisel. Elektroonikatootmise seadmed soetati Kuressaare tehasesse SMT Renting ettevõttelt rendi-põhimõttel, teatas Incap.

«Otsustasime uuendada kahte olemasolevat tootmisliini, et muuta tootmisprotsess kiiremaks. Kolmas 30 meetri pikkune liin aitab omakorda aga suurendada meie SMT tootmisvõimsust ning kasvatada seda ühtekokku tänu investeeringutele koguni üle 50 protsenti,» selgitas Jakobson. Vastavatud tootmisliinidel hakkavad valmima elektroonikaseadmete sisu olulisimad osad.

Incap Estonia on osa Incap Corporationi kontsernist, mis tegutseb lisaks Eestile ka Soomes, Indias, Slovakkias, Suurbritannias ja Hongkongis ning annab tööd umbes 2500 inimesele. Incapi aktsia on Nasdaq Helsinki börsil noteeritud alates 1997. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles