BLOGI ⟩ Postimehe ja advokaadibüroo Tark aasta majanduskonverents: käimas on Euroopa sõda (2)

PM Majandus
Copy

Postimehe ja advokaadibüroo Tark majanduskonverents «Suur teema: majandus pärast sõda» arutles majanduse tulevikustsenaariumide üle. Konverentsi raames toimus ka erakonnajuhtide debatt teemal «Millises suunas majandust juhtida?».

Võib väita, et agressor, kes käivitas suurima konflikti peale teist maailmasõda, on saavutamas soovitule vastupidist. Venemaa kaotab selle sõja. Ukraina on tõestanud oma tugevust ja astunud Euroopa Liidu lävepakule. See mõistetavalt häälestab meid teatud optimismile.

Vaata galeriid üritusest:

Sõjas kaotavad kõik, aga pärast seda võivad paljud rikastuda. Millised majandusarengud ootavad meid ees Ukrainas, Euroopas, kogu maailmas? See on viimaste kümnendite sügavamaid küsimusi, sest mitte kunagi pole valemis olnud sedavõrd palju muutujaid. Arvamusliidrid ning erakondade juhid ja tulevased peaministrikandidaadid arutlevad, millised on olulised otsused ja arengud peale sõda.

Postimehe ja advokaadibüroo Tark aasta majanduskonverents toimub 15. veebruaril Tallinnas Swissotelis ning seda modereerib Postimehe peatoimetaja Priit Hõbemägi.

Konverentsi programm

9:00 – 9:15 Majandus pärast sõda, AARE TARK, TARK vanempartner 

9:15 – 10:45 Millises suunas majandust juhtida? KAJA KALLAS, JÜRI RATAS, MARTIN HELME, LAURI LÄÄNEMETS, HELIR-VALDOR SEEDER, LAURI HUSSAR Erakondade juhid, tulevased Eesti peaministrikandidaadid

10:45 – 11:15 Kohvipaus  

11:15 – 11:45 Muutunud jõujooned: sõja suuremad võitjad ja kaotajad, RAIVO VARE, majandusekspert

11:45 – 12:15 Laenupohmell, PEETER KOPPEL, SEBi privaatpanganduse strateeg

12:15 – 12:45 Eesti võimalus: kuidas tulla kriisidest tugevamini välja? TRIIN HERTMANN, ettevõtja, Grünfin partner

12:45 – 13:00 Konverentsi kokkuvõte, PRIIT HÕBEMÄGI, Postimehe peatoimetaja

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles