GALERII ⟩ Amserv avas Eestis uue esinduse, kohal oli Tommi Mäkinen

PM Majandus
Copy

Täna avati Peetris, endises Toyota rallikeskuses uus Amserv Peetri keretööde- ja hoolduskeskus. Uues keskuses saavad kliendid kasutada ekspressteenuseid ning ööpäevaringset automaatpesu.

Amservi tegevjuht Rene Varek selgitas, et kiirteenindus tähendab seda, et ühe autoga töötab korraga kaks tehnikut, kes vastavalt hooldusprogrammile viivad läbi kõik standardtööd ning kokku võtab see aega poole vähem kui tavapärase töökorralduse puhul.

Lisaks kiirteenindusele pakun Amserv Peetris ka keretööde nutikat kiirremonti, mille käigus korrigeeritakse autol väiksemad tiiva ja stange kraapimised ning seda kõike tunni-pooleteise jooksul. Samuti vahetatakse autol rehvid 30 minutiga. Uue teenusena saavad autoomanikud proovida ka ööpäevaringset automaatpesu.

Esinduse avamisel oli kohal neljakordne autoralli maailmameister Tommi Mäkinen, kes on Toyota rallitiimi endine juht.

Kui Järve esinduse järelteenindust on 12 kuuga külastanud kokku ca 40 tuhat klienti, kellest 3300 seoses keretöödega ning 8500 korralise hoolduse tõttu, siis Peetri hoolduskeskuse eesmärk on enam kui kahekordistada Amservi Harjumaa esinduste keretööde aastamahtu ning kasvatada ekspressteenusega hoolduste mahtu veerandi võrra.

Amserv tegutseb 1992. aastast ja on üks suuremaid autode müügi- ning teenindusettevõtteid Baltimaades. Amservil on Eestis ja Lätis 11 autosalongi ja üks hooldus- ja kerevärvitöökoda, mis müüvad ja teenindavad automarke Toyota, Lexus, Opel ja Peugeot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles