Tallinna Kaubamaja Grupi nõukogu liige lahkub ametist

BNS
Copy
Tallinna Kaubamaja Grupi kauplus Selver.
Tallinna Kaubamaja Grupi kauplus Selver. Foto: Margus Ansu / Tartu Postimees / Scanpix

Tallinna Kaubamaja Grupi nõukogu ja auditikomitee liige Andres Järving esitas avalduse oma grupiga seotud ametikohtadelt lahkumiseks alates tänavu 1. jaanuarist.

Sellega seoses tehakse muudatusi grupi nõukogude ja auditikomitee koosseisus. Nõukogu koosseisu muudatused otsustab korraline aktsionäride üldkoosolek aasta esimeses kvartalis, teatas ettevõte börsile.

Nõukogu otsusel jätkab auditikomitee neljaliikmelisena, koosseisus esimees Kaia Salumets ja liikmed Jüri Käo, Gunnar Kraft ning Kristo Anton.

Järving kutsutakse tagasi ka grupi tütarettevõtete nõukogudest ning tema asemele asub Kristo Anton. Rävala Parkla nõukogus asendab Järvingut Peeter Kütt.

Kristo Anton töötab NG Investeeringud OÜ investeeringute juhina ning kuulub Mansum OÜ juhatusse. Antonil ei ole Tallinna Kaubamaja Grupi aktsiaid.

Peeter Kütt kuulub kõigi Grupi kinnisvara segmendi tütarettevõtete juhatustesse, kus tema peamisteks ülesanneteks on kinnisvara projektide ning tegevuste juhtimine ja ettevõtete nõustamine kinnisvara valdkonnas, ta on ka grupi jätkusuutliku arengu töörühma liige.

Kütt on ka NG Investeeringute kinnisvara investeeringute juht ning Roseni Majade ja Roseni Kinnisvara juhatuse liige ning Kuulsaali nõukogu liige. Kütil ei ole Tallinna Kaubamaja Grupi aktsiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles