Eesti Energia uus juht teab, kas armastame kanepit kasvatada (4)

Andrus Karnau
, ajakirjanik
Copy
Ericsson Eesti senine juht Andrus Durejko teisipäeval Eesti Energia peamajas Tallinnas intervjuusid jagamas.
Ericsson Eesti senine juht Andrus Durejko teisipäeval Eesti Energia peamajas Tallinnas intervjuusid jagamas. Foto: Tairo Lutter

Andrus Durejkot tundvad inimesed ütlevad, et ta on karismaatiline ja väga hea jutuga. Paar aastat tagasi rääkis ta näiteks Postimehele, et õige pea tulevad kasutusele rõivad, mis saavad aru, kas nende kandja on alkoholi tarbinud. Kui on, siis rõivastesse peidetud andurid autot käivitada ei luba.

Durejko on ekspert. Oma valdkonna asjatundjatest juhtidel on nii häid kui ka halbu külgi. Tema pikk karjäär tõestab, et juhina on ta usaldusväärne. Ericssoni kontsernis on ta töötanud näiteks Ukrainas, viimased neli aastat, õigemini peaaegu viis aastat on ta olnud Ericsson Eesti juhatuse esimees.

Durejkot tundvad inimesed ütlevad, et ta on karismaatiline ja väga hea jutuga. Paar aastat tagasi rääkis ta näiteks Postimehele, et õige pea tulevad kasutusele rõivad, mis saavad aru, kas nende kandja on alkoholi tarbinud. Kui on, siis rõivastesse peidetud andurid autot käivitada ei luba.

Durejko on ekspert. Oma valdkonna asjatundjatest juhtidel on nii häid kui ka halbu külgi. Tema pikk karjäär tõestab, et juhina on ta usaldusväärne. Ericssoni kontsernis on ta töötanud näiteks Ukrainas, viimased neli aastat, õigemini peaaegu viis aastat on ta olnud Ericsson Eesti juhatuse esimees.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles