Kristen Michali jutt pealinna palgalistest kiitjatest jääb ametnikele arusaamatuks (2)

Aimur-Jaan Keskel
, majandusajakirjanik
Copy
Kristen Michal Tallinna linnavolikogus.
Kristen Michal Tallinna linnavolikogus. Foto: Tairo Lutter / Scanpix

Tallinna linnavolikogus opostitsioonis oleva reformierakondlase Kristen Michali sõnul tehakse linna raha eest poliitreklaami, sest linna palgal on ligi 70 kommunatsioonitöötajat, kes on linnajuhtide palgalised kiitjad. Linnatöötajad kriitikaga ei nõustu ja ütlevad, et on poliitiliselt erapooletud.

Detsembri keskel avaldatud Postimehe artiklis kritiseeris Michal Tallinna linna juhtimist ja ütles, et tuleb teha lõpp linnas maksumaksja raha kasutamisele enesekiituse ostmiseks. «Linna palgal on jätkuvalt ligi 70 kommunikatsioonitöötajat, keskmise palgaga 2058 eurot,» kirjutas Michal.

Michal on sellele probleemile ka varem osundanud. Näiteks avaldas ERR hiljuti artikli, kus Michal esitab järgmise väite: «Raha aruka kasutuse poolelt on ülekulu (Tallinna linnapea Mihhail) Kõlvarti poolt hädavajaduseks peetavad ligi 70 kommunikatsioonitöötajat, keskmise palgaga 2058 eurot kuus. Palgaliste kiitjate ja propaganda koomaletõmbamisega saaks näiteks täita kohe järgmisel aastal lubaduse pensionäridele, tõsta hinnatõusutoetus 200 euroni.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles