Baltic Horizon Fond müüs osaluse parkimismajas

BNS
Copy
Baltic Horizon Fondi portfelli kuulub näiteks Postimaja.
Baltic Horizon Fondi portfelli kuulub näiteks Postimaja. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Baltic Horizon kinnisvarafondile kuuluv BH Europa UAB müüs oma 50-protsendise osaluse Vilniuses Europa Shopping Centeri parkimismajas UAB Prime Location Property Fundile, kellega see oli seni kaasomandis.

Lepinguga säilitatakse piisav number parkimiskohti, mis on vajalikud kaubanduskeskuse igapäevaseks käitamiseks ning tasuta parkimine keskuse külastajatele. Baltic Horizon Fond jääb Europa ostukeskuse ainuomanikuks, teatas fond börsile.

Müügihinnaks on 4 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks, kui see kohaldub. Pärast tehingut väheneb fondi laenujääk 3,5 miljoni euro võrra.

Ostu-müügileping sisaldab kokkuleppeid, mille kohaselt ostja kohustub loobuma kõigist parkimismajaga seotud vaidlustest.

«Oleme Europa parkimismaja 50-protsendise osaluse müügiga teisele kaasomanikule rahul. Ainuomanikuna saab meie naaber lõpetada parkimismaja täieliku renoveerimise ning parkimismaja jääb teenindama Europa ostukeskuse ja büroo hoone kliente ka tulevikus,» kommenteeris Baltic Horizoni fondijuht Tarmo Karotam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles