Siig: minust saab nõudlik nõukogu esimees

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi uus nõukogu liige Cinzia Siig.
EASi uus nõukogu liige Cinzia Siig. Foto: Peeter Langovits

Täna uueks EASi nõukogu esimeheks valitud Cinzia Siig ütles lühidalt oma ametissenimetamist kommenteerides, et temast saab nõudlik nõukogu esimees.

«Esimese asjana kavatsen maha istuda EASi juhatuse liikmetega ning vaadata üle lähiaja eesmärgid, tegevusplaan ja töökorraldus,» sõnas Siig E24-le.

«Enamasti on käsitletud EASi kui euroraha jagamist korraldavat asutust. Üldiselt on Eesti olnud euroraha kasutusulevõtul edukas, kuid see ei tähenda, et edaspidi saame piirduda üksnes rahuloluga senitehtu osas. Lisaks on EASil muidki ülesandeid, nt turismi ja ettevõtluse edendamine. Siin soovin näha varasemast suuremat initsiatiivi. Minust saab kindlasti nõudlik nõukogu esimees.»

Küsimusele, kas Siig kavatseb endiselt pikendada algselt lahkuma pidanud, kuid seejärel tagasi ametisse valitud EASi juhatuse liikme Maria Alajõe lepingut, vastas ta, et töölepingud on üks paljudest teemadest, kuid iga asi tuleb omal ajal ja õiges järjekorras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles