Eesti Energia sai uue juhiga kokkuleppele (5)

BNS
Copy
Eesti Energia nõukogu esimees Anne Mere.
Eesti Energia nõukogu esimees Anne Mere. Foto: Ээро Вабамяги

Eesti Energia uue juhi valimine on jõudnud lõpule ning temaga on jõutud kokkuleppele, ütles ERR-ile ettevõtte nõukogu esimees Anne Mere.

Uut juhti tutvustatakse algava aasta esimestel päevadel. Mere ei soostunud uue juhi nime välja ütlema, öeldes vaid, et tegu on tugeva tippjuhikogemusega inimesega ja väga hea meeskonnamängijaga. Järgmised paar päeva kuluvad lepingu detailide täpsustamiseks, lisas ta rahvusringhäälingu uudisteportaaliga rääkides.

Oktoobri alguses ütles Mere BNS-ile, et ettevõtte juhi kohale oli avaliku konkursi tulemusena laekunud 27 kandideerimissoovi, lisaks viidi läbi sihtotsing. Kandidaatidelt oodati muu hulgas varasemat kogemust tippjuhina suurettevõttes.

Septembri keskpaigas teatas Eesti Energia, et ettevõtte nõukogu otsustas mitte pikendada praeguse juhatuse esimehe Hando Sutteri lepingut ja tema volitused ametis lõppevad vastavalt kehtivale lepingule 31. märtsil 2023. Juhatuse liikme lepingud lõppevad 31. märtsil ka Andri Avilal, Raine Pajol, Margus Valsil ja Agnes Roosil.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles