Postimees Grupp sai uue tellimuste äri juhi

PM Majandus
Copy
Silver Soomre.
Silver Soomre. Foto: Mihkel Maripuu

Alates tänasest alustab Postimees Grupi tellimuste äri juhina Silver Soomre, kelle vastutusvaldkonda kuuluvad ka praegused levi- ja klienditeenindusüksused. Senine levi- ja klienditeeninduse direktor Timmo Lilium lahkub aasta lõpus ettevõttest.

Postimees Grupi tegevjuht Toomas Tiivel on tänulik, et Timmo Liliumi juhitud levi- ja klienditeenindusüksus on täitnud aastate jooksul edukalt oma eesmärke: «Timmo on edumeelne juht, kes on suutnud oma meeskonnaga kasvatada meie digilugejate baasi, samuti on tunnustamist väärt tema paberlehe ärispetsiifika tundmine».

Tiiveli sõnul saab praegune levi- ja klienditeenindusüksus oluliseks osaks tellimuste äri valdkonnast, kuhu hakkab kuuluma senisest rohkem funktsioone. «Silver Soomre pikaajaline digiäri juhtimise kogemus mängib olulist rolli meie strateegia elluviimisel. Soovime olla digiäri turuliidrid, sealhulgas tuua senisest enam ka meie paberlehtede lugejaid kasutama Postimehe digitooteid. Silveri juhitav üksus hakkab vastutama ka kliendi elukaare juhtimise ja tellijatega seotud uute äride loomise eest.»

Silver Soomre on varem töötanud nii Apollo TV tegevjuhi kui ka ärijuhtimise positsioonidel Elisas, Starmanis ja Eesti Telekomis. Soomre kuulub tänasest ka Postimees Grupi juhatusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles