Hagen Bikes müüs novembris seitse kastiratast

BNS
Copy
Hagen Bikes läks börsile.
Hagen Bikes läks börsile. Foto: Sander Ilvest

Hagen Bikes Holding ASi novembrikuu käive kasvas eelmise aastaga võrreldes 122 protsenti ja oli kokku 22 677 eurot, sealjuures kasvas müüdud rataste arv aastavõrdluses kahe võrra ehk seitsme rattani.

Keskmine müügitulu kastiratta kohta kasvas aga koguni 59 protsenti, 3240 euroni, teatas Hagen Bikes börsile.

«November osutus müügitulult ootuspäraseks ning üle kahe korra kasvu võrreldes eelmise aastaga on hea tulemus. Veel enam oli november pöördelise tähtsusega, kuna saime osalise ettemaksu 43 540-eurosele tellimusele rattajagamisplatvormilt Donkey Republic. Selle raames tarnime tuleva aasta esimestel kuudel ühte Saksa linna elektrilisi ja mitteelektrilisi kastirattaid,» kommentaaris ettevõtte asutaja Kaspar Peek.

Projektiga on välja töötatud variatsioon Hageni rattast, mis on mõeldud karmi kasutuskeskkonda. Ratas erineb Peegi sõnul visuaalselt nende tavatoodangust.

«Kuna suunasime sõidujagamise ärisuuna avamisele olulisel määral arenduse, tootmise ja tootmisplaneerimise ressursse, siis kannatas mõnel määral novembri tarnitud rataste kogus ja seeläbi müügitulu. Siiski toob selline ressursside ümberpaigutus kindlasti pikas vaates tulu,» prognoosis Peek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles