Lõpuks ometi! SEB hakkas toetama Google'i viipemakseid (1)

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Google Pay.
Google Pay. Foto: Thiago Prudencio/Scanpix

Alates tänasest saavad SEB era- ja ärikliendi kaartide omanikud Eestis kasutada Google Pay lahendust, et tasuda oma ostude eest poes ja veebis. 

SEB oli Eesti suurematest pankadest ainus, kel Google Pay tugi puudus. LHV ja Swedbanki kliendid on saanud Google Payga maksta juba rohkem kui kaks aastat. Nüüd on Google Pay SEB digilahenduste valikus ja Androidi nutiseadme omanikud saavad võimaluse osteldes kasutada seda makselahendust, ütles SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

Google Pay kasutamiseks on vaja SEB era- või ärikliendi pangakaarti ning Google'i kontoga seotud Androidi telefoni või nutiseadet, millel on NFC ehk lähiväljaside maksete ja Google Pay võimekus.

Kaardi saab siduda SEB või Google Walleti rakenduse kaudu, järgides ekraanile ilmuvaid juhiseid. Kui see on tehtud, siis võib pangakaardi ja rahakoti koju jätta – Google Pay makselahendust aktsepteeritakse igal pool, kus võetakse vastu viipemakseid.

Panga kinnitusel on Google Pay viipemaksete lahendus on turvaline ja kaitstud ning kliendi kaardiandmeid seadmesse ei salvestata. Samuti ei edastata neid maksmisel kaupmeestele. Google Walleti digirahakott on kaitstud nutiseadme ekraanilukuga.

Google Pay tehingutega ei kaasne täiendavat teenustasu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles