Eestihoiuse juhatuse liikmeks sai Peipsiääre endine vallavanem

BNS
Copy
Aleksandr Širokov
Aleksandr Širokov Foto: Margus Ansu

Hoiu-laenuühistu Eestihoius uueks juhatuse liikmeks sai pikaajalise avaliku ja erasektori töökogemusega ning Peipsiääre valda juhtinud Aleksandr Širokov, kes hakkab arendama ettevõtte infosüsteeme ja teenuseid.

Širokov ütles, et Eestihoiuses ootavad elluviimist uued ideed, mis muudavad liisingu- ja järelmaksutooted efektiivsemaks. «Esimese suure projekti käivitame 2023. aasta teisel poolaastal. Usun, et suudame parandada nii säästjate kui laenajate sissetulekuid, elujärge ja elukvaliteeti,» loodab ta.

Eestihoiuse juhatuse liikme Jekaterina Semjonova sõnade kohaselt valiti Peipsiääre endine vallavanem Širokov Eestihoiuse juhatuse liikmeks tänu töökogemusele nii erasektoris kui ka kohaliku omavalitsuse tasandil. 

Širokov sündis 1978. aastal Tartus ning omandas 2000. aastal bakalaureusekraadi Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas ettevõttemajanduse erialal.

Širokov on olnud Omavalitsuse Liidu juhatuse liige, SA Peipsiveere Hooldusravikeskus nõukogu liige ning on Väike-Kolkja Vanausuliste Koguduse juhatuse esimees. Ta on tegutsenud ka MTÜ Tartumaa Arendusseltsi juhatuse liikme ja aseesimehena, olnud Kallaste linnapea ja Peipsiääre vallavanem.

Eestihoiuse juhatuse liikmetena jätkavad koos Širokoviga Jekaterina Semjonova ja Igor Bukatõi.

Eestihoius tegutseb Eesti kapitalil põhineva niinimetatud rahvapangana, kuuludes ühistu liikmetele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles