Eesti Loto uus veebikeskkond nõuab uut registreerumist

PM Majandus
Copy
Eesti Loto uus mängukeskkond nutitelefonis.
Eesti Loto uus mängukeskkond nutitelefonis. Foto: Eesti Loto

Tänasest saab lotot mängida ainult Eesti Loto uues veebikeskkonnas www.eestiloto.ee ehk senine veebikeskkond enam paralleelselt avatud ei ole. Eelnevalt on uute võimalustega veebikeskkonnas oma mängukonto registreerinud üle 50 000 kliendi.

«Kuna uues veebikeskkonnas tuleb kõigil mängijatel registreerida oma mängukonto uuesti ning e-posti ja arvelduskonto verifitseerimistoimingud nõuavad pisut aega, siis on hea see teha varakult, mitte viimasel hetkel enne loosimist piletiostu sooritades,» ütles Eesti Loto juht Riina Roosipuu. «Uue konto loomisega tagavad mängijad oma andmete õigsuse.»

Juba liitunud mängijad on andnud Eesti Lotole palju positiivset tagasisidet, aga aidanud leida ka mõningaid parandamist nõudvaid vigu. Enim on küsimusi esitatud uue konto loomise ja e-rahakoti vajalikkuse kohta.

Mängukontoga seotav arvelduskonto peab kindlasti kuuluma mängijale endale, teisele isikule kuuluvat arvelduskontot mängukontoga siduda ei saa.

E-rahakoti eelised 

  • e-rahakotis väikest rahavaru hoides on piletite ostmine väga lihtne ja kiire;
  • saab oma lotole kulutatavat summat paremini kontrollida ja ostu planeerida;
  • võidud kuni 1999,99 € makstakse välja koheselt pärast loosimistulemuste selgumist (mitte 10 päeva jooksul, nagu seni);
  • saab vormistada püsitellimuse piletite ostuks;
  • müügipunktist ostetud piletite võidud saab tellida e-rahakotti väljamaksmiseks – nii ei lähe ka ükski väikevõit kaotsi;
  • tähtajaks vormistamata võidud makstakse 90 päeva möödudes mängija e-rahakotti (nii müügipunktist kui veebist ostetud piletite võidud, mistahes summas).

Allikas: Eesti Loto

Raha saab e-rahakotist välja kanda oma mängukontoga seotud arvelduskontole mõne hetkega. Mängijale ei lisandu e-rahakoti kasutuselevõtuga seoses täiendavaid kulusid.

Uus mängukeskkond loodi selleks, et pakkuda Eesti Loto klientidele kaasaegsemaid mänguvõimalusi ja tuua turule uusi lotomänge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles