Piletilevi tegi novembris kõigi aegade piletimüügi rekordi

BNS
Copy
Piletilevi kinnitusel lõpetasid nad Nitja pääsmete müügi
Piletilevi kinnitusel lõpetasid nad Nitja pääsmete müügi Foto: Piletilevi

Piletimüügiplatvorm Piletilevi Group püstitas novembris kõigi aegade piletimüügi rekordi, mis näitab, et koroonapiirangute ajal kokku kuivanud meelelahutusturg on saavutamas endist hiilgust.

Piletilevi Groupi partneri ja juhatuse esimehe Sven Nuutmanni sõnul ei ole ettevõte oma 25-aastase tegutsemise jooksul teinud kunagi sellist kuukäivet nagu novembris, kui pileteid müüdi 14,4 miljoni euro eest. Võrreldes koroonakriisi eelse 2019. aasta novembriga kasvas käive koguni 28,7 protsenti.

Mahu kasvu vedasid piletite keskmise hinna tõus ja hooga taastuv müük. Kokku väljastas Piletilevi tarkvaraplatvorm novembris 677 000 piletit ning ainuüksi Eestis müüdi pääsmeid 3482 üritusele. Piletilevi.ee kogus novembris 907 000 külastust ja 326 000 lehesisest ürituse otsingut.

«Kui meediast oleme saanud pidevalt lugeda negatiivset tulevikuprognoosi, siis tegelikult on ürituste korraldajad planeerinud 2023. aastaks erinevaid artiste ja põnevaid üritusi. Viimase seitsme kuu trend näitab selgelt ka külastajate valmisolekut osta üritustele pileteid üha enam ja pikemalt ette,» rääkis Nuutmann.

Teevad üritustele ka turundust

Piletilevi müügidirektori Rivo Põldoja sõnul leiab oma fännid üles iga üritus, sõltumata sellest, kus seda müüakse või kuidas reklaamitakse. «Et üritus korralduskulude ja -tulude poolest kasumis oleks ning artisti ja korraldaja pingutus jõuaks suurema hulga inimesteni, on tark kasutada ära kõik võimalused. Nii usaldabki järjest enam meie kliente oma ürituste turundustegevuste planeerimise meie meeskonnale,» kiitis Põldoja. Piletilevis on korraga müügis üle 2000 ürituse, lisas ta.

Piletilevi Group on rahvusvaheline piletimüügi ja sündmuskorralduse ettevõte, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis Bilesu Serviss ja Leedus Bilietai.lt brändi all tegutsevad piletimüügikeskkonnad. Piletilevi Groupil täitus sel aastal 25 tegevusaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles