Liituge Baltic Sustainability Awards 2022 otseülekandega

Copy

Täna õhtul toimub Riias, Splendid Palace'is Baltic Sustainability Innovation Award tseremoonia. Baltic Sustainability Innovation Award on Balti riikide auhind ettevõtetele, organisatsioonidele, idufirmadele ja üksikisikutele, mille eesmärk on tunnustada innovatsiooni ja inspireerida teisi jätkusuutlikkuse valdkonnas uutele saavutustele. 243 esitatud jätkusuutlikkuse saavutuse hulgast valis rahvusvahelistest ekspertidest koosnev žürii välja 29 finalisti üle Baltikumi, kelle hulgast valitakse võitjad kaheksas kategoorias.

Algatust korraldab teist aastat innovatsioonihaldusfirma Helve koostöös juhtivpartneri Rimi Balticuga. Baltic Sustainability Forum and Awards Ceremony on kohtumispaik rahvusvahelistele ja kohalikele jätkusuutlikkuse innovatsiooni ekspertidele, kes esindavad idufirmasid, ettevõtteid, vabaühendusi ja avalikku sektorit, et vahetada teadmisi, kuidas jätkusuutlikkuse uuendusi praktikas ellu viia.

Eesti ettevõtted on haaranud juhtpositsiooni "Innovatsiooni" kategoorias, kus kuuest väljavalitud finalistist neli on pärit Eestist. Ettevõtete seas konkureerivad kategoorias "Innovatsioon" esikoha nimel R8 Technologies, Fibenol, UP Catalyst ja Solarstone. Up Catalysti lahendus on nomineeritud ka kategooria "Jätkusuutlikud ressursid" finalistide seas koos teise Eesti idufirmaga Fusebox. Auhindade hulgas on edukaid töid ka "Sotsiaalsete algatuste" raames, sealhulgas Eesti finalist Re-Use Centre.

Kategooria "Changemaker" võitjad valiti avalikul hääletusel. Eesti finalistide hulka kuuluvad Energiaühistu asutajaliige ja Tehnopoli mentor Mihkel Tammo, rohekiirendi Beamline kaasasutaja Karl Pärtel ja Fuseboxi tegevjuht Tarvo Õng.

Baltic Sustainability Awardsi korraldab innovatsioonihaldusfirma Helve koos asutajapartneri Rimi Balticuga. Algatust toetavad strateegilise metoodika partner EY Baltic, partnerid Dokobit, Baltic Block, Signet Bank, Sorainen ja infopartnerid IR Nauda, Clear Channel. Lisateavet Baltic Sustainability Awards finalistide kohta leiate aadressilt www.balticsustainabilityawards.eu/forum.

Copy
Tagasi üles