Meta Advisory Group ja Rud Pedersen Eesti ühinevad

BNS
Copy
Andreas Kaju.
Andreas Kaju. Foto: Remo Tõnismäe

Euroopa avalike suhete ja kommunikatsiooniettevõte Rud Pedersen Group (RPG) omandas osaluse Meta Advisory Groupis (META) ning tehingu käigus ühinevad META ja Rud Pedersen Eesti.

Sõlmitud tehingu tulemusena saab META osaks Rud Pedersen Groupist. 13 riigis tegutsevas ettevõttes on ligi 500 töötajat, 75 partnerit ning sadu piiriüleseid kliente, teatas Meta Advisory Group.

«Meie klientide jaoks on tehingul selged plussid – oleme nüüd Balti äriregioonis ja kolmes pealinnas üks meeskond, kuhu kuulub sadakond konsultanti ja eksperti, kes toetavad oma kliente kogu kommunikatsiooni spektril – valitsussuhetest maine juhtimiseni, brändi- ja digikommunikatsioonist kriisikommunikatsioonini,» kommenteeris META juhtivpartner Andreas Kaju.

Seni Rud Pedersen Eesti üksust juhtinud Kairi Uustulnd asub META valitsussuhete tiimi juhiks. Turunduskommunikatsiooni tiimi juhib jätkuvalt Ann Hiiemaa ning mainetiimi Rainer Laurits. Ott Lumi võtab sisse valitsussuhete erinõustaja rolli, kus jätkab mitme META strateegilise projekti juhtimist.

Ettevõte jätkab Eestis tegutsemist Meta Advisory Groupi ärinime all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles