Eestis alustas tegevust uus auto lühirenditeenus Avis Now

PM Majandus
Copy
Avis Nowd eristab konkurentidest see, et auto tuleb parkida samasse kohta, kust see võeti, ning sõidule kuluv arvestuslik summa broneeritakse kliendi arvelt juba enne sõitu.
Avis Nowd eristab konkurentidest see, et auto tuleb parkida samasse kohta, kust see võeti, ning sõidule kuluv arvestuslik summa broneeritakse kliendi arvelt juba enne sõitu. Foto: Avis Now

Autorenditeenuseid pakkuv Avis käivitas Tallinnas ja selle lähiümbruses asukohapõhise auto lühirenditeenuse Avis Now.

Avis Eesti juhi Hardi Isoki sõnul on teenuse loogika lihtne: mobiilirakenduses saab sobivasse kohta soovitud ajaks broneerida meelepärase auto ning kasutada seda alates poolest tunnist kuni viie päevani. Sõidu alustamiseks ja lõpetamiseks mõeldud rendipunkte on praegu kaheksa, kuid neid lisandub juurde, teatas Avis.

«Teeme koostööd nii eraisikute, korteriühistute kui ka ettevõtetega. Esimesed rendipunktid asuvad peamiselt uusarenduste lähedal ning uusi kohti lisame vastavalt inimeste huvile ja kokkulepetele,» ütles Isok.

Ettevõtte lühirenditeenuse autopargis on valikus Toyota Corolla ja Yaris Cross, Peugeot 308, Škoda Scala ning BMW 118i. Teenuse eest saab tasuda rakendusse lisatud maksekaardiga ning auto broneeringu kinnitab ettemakse valitud rendiperioodi eest. Pärast rendi lõppu lisandub distantsi hind vastavalt läbitud kilomeetritele.

Konkurentidega võrreldes eristab Avis Now teenust sõidu sama algus- ja lõpp-punkt. See tähendab, et sõidu lõpetamiseks tuleb auto parkida alati samasse kohta, kus sõitu alustatakse. «Näiteks sobib lahendus asendama pere teist autot, mis igapäevast kasutust ei leia,» lisas Isok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles