Musk: Apple ähvardab Twitteri oma rakenduste poest eemaldada (2)

PM Majandus
Copy
Twitteri omanik ja tegevjuht Elon Musk.
Twitteri omanik ja tegevjuht Elon Musk. Foto: Adrien Fillon

Elon Musk süüdistas esmaspäeval mitmes säutsus Apple'it ähvarduse eest blokeerida Twitter oma rakenduste poest, ilma põhjust ütlemata. Ta lisas, et iPhone'i tootja on juba lõpetanud reklaamimise sotsiaalmeediaplatvormil.

Tehnoloogiaettevõte Apple on ähvardanud Twitteri oma rakenduste poest eemaldada, kirjutas sotsiaalmeediafirma omanik ja tegevjuht Elon Musk säutsus, vahendab Reuters.

«Apple on samuti ähvardanud Twitteri App Store'ist eemaldada ja ei ütle meile, miks,» kirjutab Musk oma säutsus.

App Store, mida haldab Apple, on Google Play poe kõrval üks maailma suurimaid rakenduste poode. Otsus eemaldada rakendus App Store'ist oleks suur löök Twitterile, mille saatuse üle on pärast Muski ülevõtmist tuliselt diskuteeritud.

Samuti ütles esmaspäeval Musk, et Apple on peaaegu täielikult lõpetanud reklaamimise Twitteris. Apple on üks suurimaid reklaamijaid, kes on platvormilt lahkunud, kuigi mitte ainus. Teised ettevõtted, kes on reklaami peatanud, on näiteks General Mills ja Audi. Twitter saab 90% oma tuludest reklaamidest.

«Apple on peaaegu täielikult lõpetanud reklaamimise Twitteris. Kas nad vihkavad USAs sõnavabadust?» säutsus Musk.

Musk võttis Twitteri üle oktoobris pärast 44 miljardi dollari eest tehtud ülevõtmist pärast kuudepikkust ebakindlust. Nüüd on paljud reklaamijad mures Twitteri sisupoliitika ja modereerimise pärast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles