Rocca al Maresse ehitatakse 24 luksuskorterit

BNS
Copy
Piirkonna elanik Jüri Mõis Merirahu sadamas. Pilt on illustratiivne.
Piirkonna elanik Jüri Mõis Merirahu sadamas. Pilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi / Scanpix

Kinnisvara arendaja Merirahu Residence OÜ ehitab Tallinnasse, Rocca al Mare vabaõhumuuseumi kõrvalkrundile Merirahu Villade teise etapi, kuhu tuleb juurde neli elamut 24 luksuskorteriga.

Merirahu Residence juhatuse liikme Aleksei Nikolajenko sõnul tõmbavad praegu osad arendajad üldisest ebakindlusest tulenevalt pidurit, aga Merirahu Villade teise etapi osas sellist mõtet ei tekkinud. «Esimese etapi korterid leidsid kiiresti omanikud ja teisest etapist pooled ehk 12 suurt luksuskorterit juba ehitusjärgus müüdud. Erilise ja kõrgema otsa kinnisvara järgi on nõudlus endiselt tugev,» kommenteeris ta pressiteates.

Nikolajenko sõnul asub Merirahu Villade rajoon 2,5-hektarilisel krundil vabaõhumuuseumi parkmetsa ja Merirahu elamurajooni vahel. «Ühel pool on vastas meri ja teisest küljest piirneb ala vabaõhumuuseumiga. Siia rohkem kuskile enam ümber ehitada pole võimalik ning ka Merirahu Villade kolmandat etappi ei tule,» kinnitas ta.

Merirahu Villade teise arendusetapi ehitab Mitt & Perlebach, projekteeris Martin Aunin ning sisearhitekt on Meelis Press. Arenduse ehitus käib ning korterid valmivad 2023. aasta lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles