Eesti Energia: igale ärikliendile individuaalne plaan (1)

Eesti Energia AS
Copy

Sellisel raskel ajal nagu praegu on ettevõttel otsustamise koht, kuhu oma likviidsus suunata. Kas päiksepargile või palgamaksmisele või mõnele muule investeeringule. Eesti Energia uute teenuste juhi Deepak Ahluwlia kinnitusel on nende valikus mitmeid lahendusi, mis aitavad sinu ettevõttel energiat säästlikumalt tarbida.

«Tuleme ettevõtjatele appi ja pakume täisteenust kuumakse baasil. Täisteenuse hulka kuulub muuseas sise- ja välivalgustus, päikesepargid ja nende toodetud energia salvestamine ja elektriautode laadimislahendus,» loetleb Ahluwlia. «Tänu sellisele täisteenusele saavad ettevõtte elektriarved väiksemad ja samas tagame talle jätkusuutlikuma plaani ilma suurt esialgset investeeringut tegemata.»

Selle teenusega saavad liituda need Eesti Energia ettevõtjatest kliendid, kelle elektriseade on võimsusega vähemalt 100 kWh ja rohkem. Ettevõttel sellega seoses ühtegi investeerimiskulu ei teki. Eesti Energia tuleb ja paigaldab oma konnektorid ehk seadmed, mis vastavalt kliendiga kokkulepitud protsessile hakkab reguleerima tema elektriseadme käitumist. Seda on võimalik seadistada nii, et elektrit ei tarbita tipptunni ajal. Samuti saab seadistada nii, et konkreetses tunnis tarbimata elektrit on võimalik pakkuda sagedusturul, ehk turule tagasi müües – sel moel oleks ettevõttel võimalik teenida lisatulu.

Selge see, et elektri ise tootmine on odavam kui võrgust ostmine. Kõige nutikam lahendus oleks aga see, kui sa toodad kohapeal nii palju, kui ise ära tarbid. Kui sa aga kõike oma toodetud elektrit ära ei tarbi, on tark lisada seade, mis aitab üle jääva elektri salvestada. Nii saab ettevõte ise seda hiljem, kui päike enam ei paista, tarbida.

«Meie targad lahendused, ja koostöös kliendihalduriga loodud individuaalne plaan, toovad kulud alla ja samal ajal vähendab ka ökoloogilist jalajälge,» kinnitab uute teenuste juht.

Ja veel. Liitudes Eesti Energia 100 protsenti taastuvenergial põhineva elektripaketiga, vähendab sinu ettevõtte oma ökoloogilist jalajälge. Mis aitab meil investeerida tuuleparkidesse ja kasvatada Eesti energiajulgeolekut.

Kui sul tekkis huvi või täpsustavaid küsimusi, tasub ühendust võtta ärikliendi halduritega ja kokku leppida kohtumise aeg. Iga ettevõtte jaoks luuakse individuaalne plaan. Lisainfo leiad kodulehelt

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles