Twitteris valitseb kaos ja platvormi tulevik on ebakindel (2)

PM Majandus
Copy
Kas Elon Musk suudab Twitteri tormi üle elada?
Kas Elon Musk suudab Twitteri tormi üle elada? Foto: Dado Ruvic

Elon Muski juhitud Twitteris valitsev kaos ei näita mingeid aeglustumise märke. Sotsiaalvõrgustikust on lahkunud massiliselt töötajaid, mis tekitab tõsiseid küsimusi ettevõtte toimetuleku ja jätkusuutlikkuse vallas. Twitteri kadumisel oleks väga kaugeleulatuvad tagajärjed, sest platvormil on globaalses suhtluses täita väga tähtis roll.

Twitteri jaoks on olnud sündmusterohke aasta. Elon Muski hiljutise ostuga seoses on firmas toimunud dramaatilised muutused. Sõnavabaduse pooldajana on ta julgustanud Twitteris senisest enam erinevaid arvamusi, katsetanud uusi tooteid ja palunud inimestel maksta 8 dollarit kuus, et saada eriteenuseid koos ettevõttekonto sertifitseerimiseni.

Ometi on Twitter mõned nädalad pärast omanikuvahetust sattunud kaosesse. Praeguseks on sealt lahkunud nii massiliselt töötajaid kui ka aktiivseid kasutajaid. Pool töötajatest koondas Musk nädal pärast sotsiaalvõrgu ostu lõpuleviimist ning paljud teised on otsustanud lahkuda pärast seda, kui ta saatis e-kirja, milles nõudis oma allesjäänud töötajatelt karmi töökorraldust ja pikki töötunde.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles