IT-kontserni Eesti juht: idufirmad õhutavad end tööga tapma (4)

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
23.11.2022, Tallinn. Dynatrace’i Tallinna kontori juht ja tarkvaraarenduse direktor Kristian Sägi. Foto Madis Veltman, Postimees FOTO: Madis Veltman
23.11.2022, Tallinn. Dynatrace’i Tallinna kontori juht ja tarkvaraarenduse direktor Kristian Sägi. Foto Madis Veltman, Postimees FOTO: Madis Veltman Foto: Madis Veltman

Palgata järgmiste aastate jooksul rahvusvahelise, New Yorgi börsil noteeritud tarkvarafirma Dynatrace arenduskeskusesse Tallinnas peamiselt Eestist kolmsada IT-spetsialisti pole kindlasti lihtne ülesanne, tunnistab keskust juhtiv Kristian Sägi.

Seda enam, et eesmärk on leida inimesed, kes ei piirdu ainult kaugtööga, vaid käiksid võimalikult tihti ka 3500 töötajaga ettevõtte kontoris.

«Inimesed töötavad kõige paremini siis, kui nad üksteisega päriselt kokku saavad,» põhjendab Sägi. «Hästi oluline on, et räägitakse ka mingit muud juttu, olgu kohvi- või suitsunurgas – neid ei saa Zoomis tekitada. Need on kohad, kus tekivad uued ideed või uued lähenemised, kus on võimalik välja öelda ka rumalaid mõtteid ja pakkuda hullumeelseid ideid.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles