Ungari odavlennufirma tahab Eestist piloote värvata

PM Majandus
Copy
Wizz Air.
Wizz Air. Foto: Erakogu/ Wizz Air

Ungari odavlennufirma Wizz Air korraldab 28. novembril Tallinnas avatud uste päeva, et leida oma meeskonda piloodid.

Wizz Air teatas, et jätkab pilootide otsimist. Ettevõtte eesmärk on jõuda 2030. aastaks 20 000 kolleegi täitumiseni.

Wizz Air palkab aktiivselt kapteneid, esiohvitsere ja kadette tüübipädevusest hoolimata. Kandideerimiseks tuleb soovijatel külastada lennufirma veebilehte. Sarnaselt salongipersonali kiire karjääriarengu võimalustega on ka pilootidel tõenäoline saavutada karjäärihüpe, kasvades kiiresti kadetist esiohvitseriks ja sealt juba kapteniks. Pilootidele, kes soovivad panustada rohkem, on saadaval ka mitmed teised lennumeeskonnaga seotud ametikohad.

«Lisaks paljudele ettevõttesisestele boonustele maksab ettevõte pilootide tüübireitinguga seotud koolitused kinni. Ühtlasi sponsoreerib ettevõte ka kõigi uute liitujate koolitusi,» märkis Wizz Airi salongispetsialisti värbamise vanemjuht Andras Rado pressiteates. 

Wizz Air, Euroopa kõige kiiremini kasvav ja keskkonnasäästlikum lennufirma maailmas*, jätkab pilootide otsimist. Ettevõtte eesmärk on jõuda 2030. aastaks 20 000 kolleegi täitumiseni. Selleks värbab Wizz Air pidevalt tipptalente juurde, kes on valinud pilvepiiri oma kontoriks. Kõik kandidaadid, kes soovivad liituda Wizz Airi meeskonnaga ning juhtida kaasaegse ja jätkusuutliku lennupargi lennukeid, on oodatud 28. novembril Tallinnas toimuvale avatud uste päevale.

«Tunneme uhkust oma mitmekülgse kultuuri ja enam kui 60 rahvusest kolleegide üle. Sel ning tulevastel aastatel jätkame ettevõte uute kolleegide värbamist nii Euroopast kui ka mujalt,» kinnitab Wizz Airi salongispetsialisti värbamise vanemjuht Andras Rado.

Ettevõtte teatel on Wizz Air 2022. aasta esimese viie kuuga tööle võtnud üle 1000 lennumeeskonna liikme ja 400 piloodi.

WIZZ AIRI LAHTISTE USTE PÄEV PILOOTIDELE

28. november 11:00

Savoy Boutique Hotel, Suur-Karja 17, 10140 Tallinn, Eesti

Eelregistreerimist ei ole tarvis.

Wizz Airi on enda kinnitusel Euroopa kõige kiiremini kasvav odavlennufirma, hallates 172 Airbus A320 ja A321 lennukit.

Wizz Air on Londoni börsil noteeritud WIZZ märgi alla. Wizz Air on tunnistatud ka kõige jätkusuutlikumaks odavlennufirmaks World Finance Sustainability Awards 2022 raames ning CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022 auhinnaga «Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles