Elon Musk keelab kaugtöö Twitteris (1)

PM Majandus
Copy
Twitteri töötajad sisenemas New Yorgi kontorisse.
Twitteri töötajad sisenemas New Yorgi kontorisse. Foto: Brendan Mcdermid

Kodukontor on nüüd paljude jaoks igapäevase tööelu osa, aga Elon Muskile see ei meeldi. Ta nõuab, et töötajad veedaksid kontoris vähemalt 40 tundi nädalas, kirjutas ta e-kirjas.

Oma esimeses e-kirjas töötajatele teatas uus Twitteri boss Musk, et pöördub tagasi endise süsteemi juurde, vahendas uudisteagentuur Bloomberg. Musk eeldab, et töötajad veedavad kontoris vähemalt 40 tundi nädalas. Avalduse kohaselt jõustuvad uued eeskirjad kohe.

Nagu paljudes ettevõtetes, on ka Twitteris paljud töötajad pärast pandeemiat töötanud kodukontorist, ütles Bloomberg. See oli üks esimesi teemasid, mida Musk arutas Twitteri töötajatega peetud konverentsikõnes pärast seda, kui teatas ettevõtte ostmisest selle aasta alguses. Juba toona oli ta kaugtöö vastu.

Musk on varemgi teinud oma teistes ettevõtetes, näiteks kosmosefirmas SpaceX või Teslas, sarnaseid avaldusi, nagu praegu Twitteris. Suvel ütles ta elektriautode tootja töötajatele saadetud e-kirjas: «Kui te ei tule kohale, siis eeldame, et olete lahkunud.»

Musk omandas Twitteri 44 miljardi dollari eest. Ta vallandas viivitamata tegevjuhi Parag Agrawali ja teised tippjuhid. Samuti koondas ta umbes poole varasemast 7000 töötajast.

Pärast Muski ülevõtmist tehti platvormil ka muudatusi. Näiteks võeti kasutusele uus sümbol kuulsuste Twitteri kontode kontrollimiseks, kuid see kadus mõne tunni pärast ära.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles