Ingridi lohutamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ingrid on suurettevõtte ambitsioonikas turundusspetsialist, kes ettevõttesse tööle tulles oli võtnud endale kindlaks sihiks turundusjuhiks saada. Praeguseks on ta ettevõttes töötanud ligi aasta ning talle meeldib tema töö väga. Ta on selle aasta jooksul saanud selgeks valdkonna turunduse protsessid ning näidanud end võimeka projektijuhina. Ta on nautinud suuri projekte, kuid samas ka kõik väiksemad tööd kenasti ära teinud.
Kui ettevõttes vabaneb üks turundusjuhi kohtadest, on Ingrid üks kiirematest sooviavaldajatest. Kuna paljud on tema tublidust märganud ja kiitnud, siis peab ta üsna loomulikuks, et tema selle koha ka saab.

Samas on juhtkond teinud teise valiku ning eelistanud hoopis energilist, karismaatilist, innovaatilist ja loovat Rutti, kes on aga ettevõttes töötanud vähem aega kui Ingrid. Ruti kasuks otsustamine on mõnevõrra üllatuslik, sest ta ei ole kunagi töötanud turunduses, vaid hoopis müügiosakonnas.

Kuidas selgitada Ingridile seda, miks ta ei osutunud valituks, nii et tal jätkuks motivatsiooni innukalt edasi töötada ja kindlat usku, et kunagi saab ka temast turundusjuht?

Vaata ka http://www.turundusproff.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles