Twitteri endine tegevjuht palus ulatuslike koondamiste pärast vabandust

Copy
Twitteri kaasasutaja ja endine tegevjuht Jack Dorsey.
Twitteri kaasasutaja ja endine tegevjuht Jack Dorsey. Foto: U.S. House of Representatives Energy and Commerce Committee / Handout via Reuters / Scanpix

Twitteri kaasasutaja ja endine tegevjuht Jack Dorsey palus laupäeval vabandust ettevõtte töötajate ees sotsiaalmeediahiiglase liiga kiire kasvu pärast.

Päev varem oli ettevõtte uus omanik Elon Musk vallandanud ligikaudu pooled ettevõtte 7500 töötajast.

«Ma saan aru, et paljud on minu peale vihased,» kirjutas Dorsey, kes lõi Twitteri 2006. aastal ja astus eelmisel aastal tegevjuhi kohalt tagasi.

«Ma vastutan selle eest, miks kõik niisuguses olukorras on: ma kasvatasin ettevõtte suurust liiga kiiresti. Vabandan selle pärast,» kirjutas ta Twitteris.

Paljud ettevõtte töötajad ootasid oma endise ülemuse, Silicon Valley karismaatilise ja mõjuka tegelase reaktsiooni pärast seda, kui maailma rikkaim mees Musk nädala eest platvormi enda kontrolli alla võttis.

Dorsey toetas Muski ülevõtmist, nimetades seda aprillis Twitteri postituses «õigeks teeks».

«Twitteri endised ja praegused inimesed on tugevad ja vastupidavad,» kirjutas Dorsey laupäeval. «Nad leiavad alati lahenduse, olenemata sellest, kui raske on hetk.»

Dorsey lahkus Twitteri direktorite nõukogust varem sel kevadel, kuid on säilitanud selles kaudse osaluse.

Musk viis möödunud nädala lõpus lõpule oma 44 miljardi dollari suuruse ülevõtutehingu ning asus kiiresti selle juhte vallandama.

«Olen tänulik ja armastan kõiki, kes on kunagi Twitteris töötanud,» säutsus Dorsey. «Ma ei oota, et see oleks vastastikune praegusel hetkel... või üldse kunagi... ja ma mõistan seda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles