Laulasmaa LaSpa avas uue hoone

BNS
Copy
Laulasmaa
Laulasmaa Foto: Eero Vabamägi / Scanpix

Sellel nädalal avas Laulasmaa spaahotell 38 toa ja konverentsisaaliga rannamaja, mis on LaSpa omaniku Anna Elami oluline samm kogu kompleksi täielikus uuendusprotsessis.

2021. aasta alguses andsid rootslastest omanikud lubaduse investeerida LaSpasse ligikaudu 10 miljonit eurot. «Oleme seda lubadust samm-haaval täide viinud. Eelmisel suvel avasime täielikult renoveeritud Naudi LaSpa heaoluspaa, sel aastal uuendasime kõiki meie restorane ja toitlustuskontseptsiooni, rajasime ka uue suveterrassi ja terrassirestorani. Värske ilme on saanud hotelli vastuvõtt ja üldalad, konverentsiruumid ning vee- ja saunakeskus,» loetles Elam ettevõtte pressiteates.

Elami sõnul oli rannamaja renoveerimine projektidest kõige mahukam. Projekt valmis koostöös Toomas Korbiga sisearhitektuuribüroost Pink. Energiatõhususe ja jätkusuutlikkuse suurendamiseks paigaldati LaSpasse ka 100 päikesepaneeli ning mahukas biokomposter.

Laulasmaa spaahotell ehitati 2003. aastal, hoonetekompleksi arhitekt on Priit Ehala. 11 000 ruutmeetri suuruses hotellis paikneb 142 numbrituba, 1700-ruutmeetrine spaa- ja veekeskus ning kolm restorani. LaSpa on tööandjaks 100 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles