Omniva sulgeb Narvas kaks postkontorit

BNS
Copy
Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat Foto: Elmo Riig

Sideettevõtte Omniva sulgeb järgmise aasta 1. veebruarist Narvas Kreenholmi ja Tempo postkontorid ning eemaldab lähiajal linnast kolm kirjakasti.

Omniva Ida piirkonna postiasutuste juhataja Natalja Tervinski sõnul on sulgemise põhjuseks e-kaubandusega koos kasvanud pakkide saatmine pakiautomaatides, mistõttu väheneb postkontorites kohapeal teenuste kasutamine.

Selleks, et kohalikud elanikud saaksid jõulupakid ja postkaardid teele saata ja kätte saada, on kahe postkontori sulgemine plaanis tuleva aasta 1. veebruaril. Sellest kuupäevast ütleb Omniva üles ka Narva linnamajandusametiga sõlmitud üürilepingu. Postiteenused koondutakse Pähklimäe postkontorisse, kus suurendatakse teeninduskassade arvu ja uuendatakse sisekujundus. Pakke saab Narvas saata seitsme Omniva pakiautomaadi kaudu.

Kuna Suur tn 8, Kadastiku 57 ja Lepa 1 kirjakastis on olnud alla viie kirja või ei ole ühtegi kuus, eemaldab Omniva need lähiajal. Lisaks paigutatakse Narva hotellis paiknev kirjakast hotelli ette nähtavale kohale. Järgmisel aastal on Omnival plaanis paigaldata kirjakast ka Narva raekoja ette.

Postiteenuse toob soovi korral koju või tööle ka personaalne kirjakandja. Postiteenuse koju või tööle personaalse kirjakandja tellimine on tasuta, kui inimene elab postiasutustest kaugemal kui 5 km, lähemalt tulek maksab 5 eurot. Kirjakandja müüb postmarke, ümbrikke või paneb kliendi eest kirjad ja pakid teele. Samuti saab tasuda arveid, võtta vastu pakke ja kirju ning tellida ajalehti ja ajakirju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles