Meedia: Elon Musk plaanib koondada pooled Twitteri töötajad

PM Majandus
Copy
Twitteri uus omanik Elon Musk.
Twitteri uus omanik Elon Musk. Foto: Dado Ruvic

Elon Musk kavatseb kulude kärpimiseks vähendada umbes 3700 töökohta Twitteris ehk pool ettevõtte töötajaskonnast, teatas Bloomberg News, viidates asjaga kursis olevatele inimestele. Twitteri uus omanik annab raporti kohaselt oma kavast teada reedel.

Elon Musk kavatseb pärast 44 miljardi dollari eest Twitteri omandamist koondada umbes 3700 töökohta ehk poole sotsiaalmeediaettevõtte töötajaskonnast, et vähendada kulusid, teatasid anonüümsust palunud allikad Bloombergile.

Bloomberg teatas ka, et Musk kavatseb muuta sotsiaalmeediaettevõtte senist kaugtöö poliitikat ja nõuab, et töötajad töötaksid kontorist, kuigi mõni erand võib olla lubatud.

Musk lükkas oma säutsus ümber New York Timesi raporti, milles väideti, et ta plaanib Twitteri töötajaid vallandada enne 1. novembrit, et vältida sel päeval maksmisele kuuluvaid aktsiahüvitisi.

Musk on juba eemaldanud Twitteri töötajate kalendrist nn puhkusepäeva. Igakuine, kogu ettevõtte ülene puhkusepäev võeti kasutusele pandeemia ajal. Selle päeva kaotamine on järjekordne märk Muski rahulolematusest Twitteri senise töökultuuriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles