Valitsus kinnitas RMK nõukogu uue koosseisu

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
RMK nõukokku asub MKMi eelmise kantsleri Ando Leppimani asemel praegune kantsler Ahti Kuningas.
RMK nõukokku asub MKMi eelmise kantsleri Ando Leppimani asemel praegune kantsler Ahti Kuningas. Foto: Eero Vabamägi

Valitsus kiitis neljapäevasel istungil heaks eelnõu, millega arvatakse Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogust välja Mihkel Undres ja Ando Leppiman ning nimetatakse uuteks liikmeteks Priit Lomp ja Ahti Kuningas.

RMK nõukogu on üheksaliikmeline. Nõukogu koosseisu kuuluvad kaks riigikogu otsusega nimetatud liiget, kaks keskkonnaministeeriumi esindajat, üks majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi esindaja, üks rahandusministeeriumi esindaja ning kolm asjatundjat valdkonna eest vastutava ministri ettepanekul, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Nõukogu liikmed nimetatakse kolmeks aastaks. Riigikogu ja valdkondade eest vastutavad ministrid võivad enda nimetatud liikme igal ajal tagasi kutsuda.

Praeguse RMK nõukogu koosseisu nimetas valitsus mullu kevadel ja sellesse kuuluvad keskkonnaministeeriumi esindajatena Margit Martinson ja Hardi Tullus, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi esindajana Ando Leppiman, rahandusministeeriumi esindajana Merike Saks ning keskkonnaministri ettepanekul asjatundjatena Mihkel Undrest, Ülo Needo ja Randel Länts. Riigikogu esindajatena on nõukogus Mihhail Korb ja Yoko Alender.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles