FOTOD Gruusia toitlustuskohad keelduvad massiliselt venekeelsest teenindamisest (3)

Aimur-Jaan Keskel
, majandusajakirjanik
Copy
Sildil on kirjas: pole rahu, poni ronimist. Me ei paku mingeid teenuseid vene kodanikele, sest Venemaa okupeerib 20% Gruusia territooriumist ja tungis Ukrainasse.
Sildil on kirjas: pole rahu, poni ronimist. Me ei paku mingeid teenuseid vene kodanikele, sest Venemaa okupeerib 20% Gruusia territooriumist ja tungis Ukrainasse. Foto: Andres Liiv / erakogu

Gruusia toitlustuskohtade ning teenindusasutuste ustel tervitavad sisenejaid selged sõnumid: vene keeles ei teenindata, Venemaa kodanikud pole siia oodatud.

Gruusias on paljudes söögikohtades ja muudes teenindusasutustes uste peal sildid, et kliente vene keeles ei teenindata ja Venemaa kodanikud pole nende juurde oodatud. Siltidel on kirjas, et klienditeenindajad ei suhtle vene keeles ning pööratakse tähelepanu sellele, et Venemaa on okupeerinud 20 protsenti Gruusia territooriumist ja Vene väed on tunginud Ukrainasse.

Venemaa sõjavägi paikneb alates 2008. aastal toimunud Gruusia sõjast Abhaasias ja Lõuna-Osseetias, mis on küll juriidiselt Gruusia terriotoorum, kuid Venemaa kontrolli all.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles