Õismäel avati täna suur spordi- ja spaakeskus

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Õismäel avatav spordi- ja spaakeskus Ring.
Õismäel avatav spordi- ja spaakeskus Ring. Foto: Ring Sport ja Saunad

Tallinnas Õismäel avati täna ligi 10 000 ruutmeetril laiuv spordi- ja spaakeskus Ring, mis mahutab endas korvpallikompleksi, soojendatud liivaga rannavolle- ja jalgpalliväljakuid, 24/7 avatud jõusaali, treeningsaale ja tosina saunaga spaakompleksi.

 

«Tegemist pole mitte lihtsalt järjekordse spaa või järjekordse spordihalliga, vaid oma funktsionaalsuse ja mahtude poolest täiesti unikaalse hoonega kogu Eestis,» kommenteeris hoone omanik ja spaa-operaator Kalle Kuusik. Ta rõhutas, et kuigi Haaberstis elab rohkem inimesi kui Pärnu linnas, saavad linnaosa elanikud alles nüüd oma päris esimese korraliku kodulähedase spaakeskuse.

Õismäe uus spaa kuulub Eesti suurimasse spaahotelliketti ühes Viimsi SPA, Grand Rose SPA ja Meresuu SPA hotellidega.

Tallinna Spordiakadeemia Kalev juhi Eduard Beilinsoni sõnul hakkab keskuse korvpallikompleksis treenima kokku umbes 1500 last ning uue korvpallikompleksi tribüünidele mahub kuni 500 pealtvaatajat. 

Uue spordikeskuse suurim rentnik on jõusaalikett Gym!, mille uus ööpäev ringi avatud esindusklubi avab uksed 31. oktoobril.

Keskuse arhitektuurne lahendus pärineb Asum Arhitektidelt, sisekujunduse tegi Nion, väli- ja sisegraafika eest hoolitses Velvet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles