Eestlased Egiptuses: tundsime, et reisikorraldaja hülgas meid (2)

Kadri Tammepuu
, ajakirjanik
Copy
Kersti Kaljuste sõpruskonna päikesereisi Sharm el Sheikhis jäid varjutama vaidlused reisikorraldaja ja kohaliku hotelliga
Kersti Kaljuste sõpruskonna päikesereisi Sharm el Sheikhis jäid varjutama vaidlused reisikorraldaja ja kohaliku hotelliga Foto: Erakogu

«Kõik hinnas» võib tähendada reisifirmade ja hotellide puhul erinevat sisu, veendus Egiptuse populaarsesse reisikuurorti Sharm el Sheikhi puhkama sõitnud eestlaste seltskond. Oma õiguse saavutasid nad alles pärast mitmepäevast õiendamist turismifirmade ja hotelliga.

«Üsna alandav oli käia mangumas seda, mille kohta tead, et oled raha maksnud,» rääkis esmaspäeval Sharm el Sheikhist naasnud Kersti Kaljuste, kes peab end kogenud pakettreisi turistiks. Ta on maailmas reisinud ligi veerand sajandit. Kui koroonaaeg välja jätta, võtab ta koos perega igal aastal ette kaks sihtkohta. Egiptuses puhati vähemalt viieteistkümnendat korda.

Oktoobris käis Kaljuste Sharm el Sheikhis koos 14 sõbra ja pereliikmega. «Kasutame tihti vahendusbürood Delfiin, sest see koondab eri reisipakkujad, ent me ei valinud kaugeltki kõige odavamat, vaid üpris keskmise hinnaga paketi. Peaasi, et hotellis oleksid liutorud ja jõusaal ning meres korallid,» meenutas Kaljuste.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles