Omniva kaotab Saaremaal ligi pooled kirjakastid (3)

BNS
Copy
Omniva äriarendusjuhi Mait Mikkeri sõnul plaanib Omniva korrastada kirjakastide võrgustikku ja  leida postkastidele sobivamad asukohad.
Omniva äriarendusjuhi Mait Mikkeri sõnul plaanib Omniva korrastada kirjakastide võrgustikku ja leida postkastidele sobivamad asukohad. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sideettevõte Omniva kaotab Saaremaal praegu kasutuses olevatest kirjakastidest pea pooled, mille tulemusena jääb saarele alles 55 kirjakasti.

Tulenevalt posti- ja pakiteenuste korralduse ajakohastamisest on ettevõte sellest nädalast alates alustanud väga vähe kasutusel või kasutuseta olevate kirjakastide eemaldamist. Väheseks kasutuseks loeb Omniva kirjakasti, millesse postitatakse alla viie kirja kuus. Kui praegu on Saaremaal 98 kirjakasti, siis edaspidi jääb neist alles 55.

Kirjakastide eemaldamist alustatakse järk-järgult ja viiakse läbi järgmiste kuude jooksul. Alles jäävad aktiivselt kasutusel olevad postkastid, mida tühjendatakse viiel päeval nädalas. Lisaks vahetatakse välja vananenud ja amortiseerunud kirjakastid, et asendada need uutega.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles