Uptime laiendas oma haaret Poola turul

PM Majandus
Copy
Eero Tohveri sõnul sobitub Poola nende strateegia ja kasvuvisiooniga väga hästi.
Eero Tohveri sõnul sobitub Poola nende strateegia ja kasvuvisiooniga väga hästi. Foto: Tairo Lutter

Eesti tarkvarafirma Uptime laiendas oma haaret Poola turul ning omandas enamusosaluse Krakówi arendusettevõttes Vimanet.

Tehing suurendab Uptime’i töötajaskonda Poolas praegusega võrreldes kaks korda ning täiendab ettevõtte Poola ja Kesk-Euroopa kliendiportfelli mitme suure ettevõttega, teatas Uptime.

Tehingu jõustumise järel jätkab Vimanet töötamist samas koosseisus ja sama juhtkonnaga. Ettevõte tegutseb jätkuvalt Krakówi kontoris, jätkab seniste klientide teenindamist ning turuosa laiendamist nii Poolas kui ka teistel Euroopa turgudel.

Uptime’i tegevjuht Eero Tohver märkis, et ligi 200 töötajaga Uptime on viimase seitsme aasta jooksul aktiivselt välisturgudel laienenud ning äsjane investeering on osa ettevõtte pikaajalisest kasvustrateegiast.

1992. aastast Eesti turul tegutsev Uptime laienes 2015. aastal Norrasse, 2018. aastal Taani, 2020. aastal Poola turule ning sama aasta lõpusirgel omandati enamusosalus Eesti tarkvaraettevõttes Opus Online. Kõikides tegevusriikides pakutakse nii kohalikele ettevõtetele kui ka välisklientidele tarkvaraarenduse täisteenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles