Maailma üks tuntuim luksuskinnisvarafirma tuleb Eesti turule

PM Majandus
Copy
Christie’s International Real Estate Signature'i vahendatav Kehtna mõis.
Christie’s International Real Estate Signature'i vahendatav Kehtna mõis. Foto: Erakogu/ Christie’s International Real Estate Signature

Eesti turule siseneb maailma üks tuntumaid kinnisvarafirmasid Christie's International Real Estate, mis keskendub jõukamatele klientidele suunatud eksklusiivse ja luksusliku kinnisvara vahendamisele.

Christie’s International Real Estate sõlmis koostöölepingu Eesti kinnisvarafirmaga Signature Estate Collection, mis jätkab edaspidi tegevust kaubamärgi Christie’s International Real Estate Signature nime all. Eesti turule sisenemine on osa ettevõtte laienemisplaanidest Põhja-Euroopas.

Signature Estate Collectioni asutajad on ettevõtja Tauno Loodus ja kinnisvaraeksperdid Triin Loodus, Jelena Kuzmenko ja Ebe-Kai Mutso. Ettevõtte tippmaaklerite ringi kuuluvad ka Kirsti Pai, Maire Roose, Helen Tallermo ja Triin Mägi.

Signature Estate Collectioni meeskond (ülal vasakult) Maire Roose, Triin Loodus, Kristi Pai, Ebe-Kai Mutso ja Tauno Loodus ning (ees vasakult) Triin Mägi, Jelena Kuzmenko ja Helen Tallermo.
Signature Estate Collectioni meeskond (ülal vasakult) Maire Roose, Triin Loodus, Kristi Pai, Ebe-Kai Mutso ja Tauno Loodus ning (ees vasakult) Triin Mägi, Jelena Kuzmenko ja Helen Tallermo. Foto: Erakogu/ Christie’s International Real Estate Signature

Eesti büroo kaasasutaja, maakler Triin Loodus märkis, et Christie’s International Real Estate tulek loob Eesti kinnisvaturul nii müüjatele kui ostjatele uusi võimalusi, sest aitab turundada eksklusiivsemaid kinnisvarapakkumusi varakatele klientidele nii Eestis kui üle kogu maailma senisest laiemalt.

Christie's International Real Estate Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika ning Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna juhi Helena de Fortoni sõnul on Eesti turule tulek oluline osa rahvusvahelise ettevõtte laienemisplaanidest Põhja-Euroopas.

Christie's International Real Estate on edukalt müünud kõrge väärtusega kinnisvara maailmas üle 30 aasta. Rahvusvaheline kinnisvarafirma Christie's International Real Estate sai alguse ikoonilisest oksjonimajast Christie's, mis on võlunud kunstikollektsionääre ja luksuskliente alates 1766. aastast. Ettevõte teeb oksjonimajaga tihedat koostööd tipptasemel kinnisvara, kunsti ja luksuskaupade vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles