Natuke ka meie majandusfoorum

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Möödunud aasta Nordic Business Forumi avaesinejad olid idufirma Testlio kaasasutaja Kristel Kruustük ja kullerifirma Wolt kaasasutaja Miki Kuusi.
Möödunud aasta Nordic Business Forumi avaesinejad olid idufirma Testlio kaasasutaja Kristel Kruustük ja kullerifirma Wolt kaasasutaja Miki Kuusi. Foto: Pasi Salminen/Nordic Business Forum

Seitse tuhat osavõtjat Helsingi hiiglaslikus Messikeskuses, millele lisandus 20 000 interneti teel osalejat. Vilkuvad tuled, hiigelsuured ekraanid, kus näeme esinejaid suures plaanis, ja muu oluline info. Üle-eelmise nädala teisipäeval ja kolmapäeval toimus põhjanaabrite pealinnas Põhjamaade suurim majandusfoorum Nordic Business Forum (NBF), mida võib mingil määral nimetada ka meie majandusfoorumiks, sest eestlaste osakaal on sellel suur, ning tundub, et see üha kasvab – mitmel põhjusel.

Esiteks, paljud meie ettevõtted saadavad sinna oma töötajaid silmaringi laiendama, aga ka lihtsalt preemiaks hea töö eest. Nagu öeldud, sel aastal oli osavõtjaid üle 7000, neist kümnendik ehk umbes 700 Eestist. Tegemist on ühe suurema eestlaste osavõtuga ärikonverentsiga. Mõnest ettevõttest, näiteks Tallinkist ning selle suuromanikust Infortarist ja Soraineni advokaadibüroost, oli kohal mitukümmend inimest.

«Tallink on Nordic Business Forumil enne koroonapandeemiat osalenud mitmel aastal ja oleme seda alati pidanud väärtuslikuks sündmuseks. Lisaks võimalusele saada osa väga põnevate globaalselt tuntud ja tunnustatud esinejate ettekannetest on NBF läbi aegade olnud meie juhtkonnale ja valdkonnajuhtidele äripartnerite ja klientidega kohtumise paik,» ütles Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles