Algab üleriigiline ettevõtlusnädal

PM Majandus
Copy
Foto: Maakondlikud Arenduskeskused MTÜ

Täna algab ettevõtlusnädal, mis kestab 7. oktoobrini. Ettevõtlusnädala eesmärk on toetada ja julgustada ettevõtlikku mõtlemist ja ettevõtlusega alustamist.

Ettevõtlusnädala raames toimub 4. oktoobril tasuta online-konverents, mida kannab üle ka Postimees ning konverentsi saab jälgida ka vene- ja ingliskeelse sünkroontõlkega. Tänavune teema on «Tandem ettevõtluses».

Konverentsil jagavad kogemusi erinevate valdkondade silmapaistvad esinejad: Ruth Oltjer ja Kristo Timberg (Chemi-Pharm), Kristel ja Marko Kruustük (Testilo), Jan Uuspõld ja Gerli Tiganik (PREM Productions), Hede Kerstin Luik ja Margit Raid (Tandem podcast), Kadi Hiie ja Kaie Ilmjärv (SUME GREEN OÜ).

Osalejaid intervjueerivad saatejuhid Mart ja Britt Normet. 

Ettevõtlusnädal viiakse läbi kõigis 15 maakonnas. Sündmused toimuvad nii kohapeal kui ka virtuaalselt veebi vahendusel. Veebiüritused on nähtavad üle maailma. Üritused toimuvad peamiselt eesti keeles. Venekeelsestel üritusel saab osaleda Ida-Virumaal ja Harjumaal.

Ettevõtlusnädala eestvedaja on Maakondlike Arenduskeskuse võrgustik (MAK), mille katusorganisatsioon MTÜ Maakondlikud Arenduskeskused koordineerib turundustegevusi ja toetab korraldajaid maakondades. Ettevõtlusnädalat toetavad Euroopa Regionaalfond, töötukassa, Tallinn, Tartu ja teised kohalikud omavalitsused. Ettevõtlusnädala meediapartner on Postimees Grupp.

Ettevõtlusnädala programmiga saab tutvuda ja sündmustele registreeruda veebilehel ettevotlusnadal.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles