Ettevõtlusnädal 2022: tasuta online-konverents

Claire Peinar
Copy

Traditsiooniline Ettevõtlusnädal toimus sel aastal 3.–7. oktoobrini ja kulmineerus tasuta veebikonverentsiga, mida saab järele vaadata Postimehe veebis. 

Konverentsi on võimalik järele vaadata Worksup keskkonnas inglise ja vene keeles kuni 16. oktoobrini.

KONVERENTSI AJAKAVA:

10:00: Andres Huul, Maakondlike Arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige: «Ettevõtlusnädal – kellele ja miks?»

10:15 Kristjan Järvan, Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister, «Ettevõtluse tervisest Eestis»

10:30 Hede Kerstin Luik, Margit Raid, Tandem: podcast: «Tandemjuhtimine kui nõudliku aja tööriist»

11:30 Jan Uuspõld ja Gerli Tiganik, Tandem loomingus «Mõistuse ja südame tasakaal ettevõtluses»

12:30 Paus

13:30 Kristel ja Marko Kruustük, Testlio OÜ, tandem abielus: «Ettevõtluses ja eraelus koos, kas see on võimalik?»

14:30 Ruth Oltjer ja Kristo Timberg, Chemi-Pharm AS, tandem juhtimises: «Vääramatu jõud kui ettevõtluse kiirendi»

15:30 Kadi Hiie ja Kaie Ilmjärv, põlvkondlik Tandem «Kui päritolu perest saab tandem ettevõtluses»

16:30 Andres Huul, Maakondlike Arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige: «Maakondlike Arenduskeskuste roll ettevõtluse arendamisel Eestis».

17:00 Päeva lõpp

Üle-eestilise Ettevõtlusnädala kandev teema on «Tandem ettevõtluses». Oma tandemi kogemusi jagavad erinevate valdkondade silmapaistvad ettevõtjad: Ruth Oltjer ja Kristo Timberg (Chemi-Pharm), Kristel ja Marko Kruustük (Testlio), Jan Uuspõld ja Gerli Tiganik (PREM Productions), Hede Kerstin Luik ja Margit Raid (Tandem: podcast), Kadi Hiie ja Kaie Ilmjärv (SUME GREEN).
Ettevõtlikke tandemeid intervjueerib saatejuhtide tandem Mart ja Britt Normet

«Kui eelmisel aastal panime rõhku kohanemisoskustele kriisides, siis seekord tahame esile tuua selle, et kõike ei pea jõudma üksi ning õigete tandemkaaslaste leidmine on äris sama tähtis kui elus,» sõnas Maakondlike Arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige Andres Huul. «Olukorras, kus ettevõtjaid tabavad järjestikused raskused, on toetuse otsimine oluline mitte ainult finantsiliselt, vaid ka emotsionaalselt – jagatud mure on poole kergem kanda,» lisas Huul.

Ettevõtlusnädal on suurim üle-eestiline ettevõtlussündmus, mis toimub tänavu juba 17. korda ja kõigis 15 maakonnas. Osalema on oodatud nii täiskasvanud, keda ettevõtjana tegutsemise teel julgustada, kui ka noored, et nad oma tulevikusihtide seadmisel kaaluksid unistuste saavutamist ettevõtjana. Igal aastal osalevad sündmustel nii hiljuti alustanud kui ka juba kogenud ettevõtjad, kuna erinevate koolituste, infopäevade, arutelude ja muude põnevate sündmuste valik on lai. Suurem osa neist on osalejatele tasuta, ent osalemiseks on vajalik eelregistreerimine.

Ettevõtlusnädalal pakutava programmiga saab tutvuda ja sündmustele registreeruda veebilehel ettevotlusnadal.ee

Sündmused toimuvad nii füüsiliselt maakonnalinnades, kui ka virtuaalselt veebi vahendusel. Lisaks eesti keelele toimuvad ettekanded Ida-Virumaal ja Harjumaal ka vene keeles.

Ettevõtlusnädalat koordineerib Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik ja viiakse ellu Euroopa Regionaalarengu Fondi toel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles