Don Design & Decoration pakub individuaalset raamimist ja kujundust, kuhu on käsitööga lisatud Sinu emotsioon ning tükike meistri hingest.

Copy
Foto: Eduard Iganus

Elu jooksul koguneb meile väärtuslikke esemeid, mis jäävad tihti sahtlisse või karpi. Ainulaadne käsitsi tehtud taies ja kompositsioon aitavad toonitada saavutusi, mälestusi ja muudki südamelähedast.

Foto: Don Design & Decoration

„Don Design & Decoration aitas mul anda oma medalitele uue väärtuse!“ on öelnud Ott Kiivikas, kelle hulgalised medalid on leidnud uue ilme personaalsete taieste. „Ma olen väga palju näinud samas vallas tehtud töid üle maailma ja julgen väita, et Don Design & Decoration’i tööd on neist ühed muljetavaldavamad!“

Autor on Eduard Iganus, kes on viimastel aastatel pühendunud meistritööle. Autorile on oluline personaalne suhtlemine ja lähenemine. ’’Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab’’ mõtteviisiga leiab ta, et mitte ükski idee pole võimatu ja läbirääkimiste teel saab saavutada parima tulemuse kliendile.

Don Design & Decorationi jaoks on väga oluline mõista, mida klient antud projektis kõige enam väärtustab. See on kujundamise konseptsiooni aluseks. Läbi koostöö jõutakse lahenduseni, mis peegeldab parimal võimalikul moel kliendi emotsiooni.

Lihtsaim viis töödega tutvuda on Viru Keskuse värskelt renoveeritud Sportlandi kaupluses. Sealt leiab taieseid nii raamitud kujul seinalt, kui ka postamente, mille hulgas Kelly Sildaru Barbie ainueksemplar.

Ideaalne kingitus

Ilmselt oleme kõik olnud olukorras, kus oma lähedastele, sõpradele, kolleegidele kingitust tehes kerkib klassikaline küsimus: “Mida kinkida?” Eriti raske ja vahel ka ületamatu tundub kingiidee leidmine inimesele, kes on oma elus jõudnud palju saavutada ja kellel on justkui kõik vajalik olemas.

Taies, kus on fotod, elulugu ja võib olla ka esemed, loob suurepärase emotsiooni ning võimaldab ajamasinana kingisaajal üha uuesti läbi elada mingit eluetappi või sündmust.

Foto: Don Design & Decoration

Suurepärane valik edukale sportlasele

Iga medali taga on pühendumine, raske töö ja vaev. Medalite unikaalsust oma emotsiooni ja väärtuse poolest on raske esile tuua, kui need ripuvad kamalute kaupa karikatel või kardinapuul.

On ütlematagi selge, et selliste meenete unikaalsus väärib esile tõstmist. Ärgem unustagem, et meie saavutused motiveerivad järeltulevat põlve, kuid ainult tingimusel, et me ise neid väärtustame ning eksponeerime.

Foto: Don Design & Decoration
Copy
Tagasi üles