Üürikinnisvara idufirma sai investoritelt ligi miljon eurot

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Bidrento meeskond.
Bidrento meeskond. Foto: Natalja Napsep/Bidrento

Üürikinnisvara haldamist automatiseeriv idufirma Bidrento sai olemasolevatelt ja uutelt investoritelt täiendavad 800 000 eurot, millega antakse hoogu juurde välisturgudele laienemisele, tiimi suurendamisele ning valmistatakse ette suuremaks rahakaasimiseks.

Ettevõtte rahastusringis osalesid nii olemasolevad kui ka uued investorid. Uute liitujate seas olid mitmed Bolti inimesed ning investorid Šveitsist ja kinnisvara sektorist. Olemasolevateks investoriteks on Pipedrive'i asutaja Timo Rein ja esimene investor Peep Vain, mahuka startup-portfelliga Taavi Kotka, mitme idufirma looja Ivo Mägi ning kohalikus kinnisvarasektoris tuntud tegijad, teatas Bidrento.

Rahastusringi plaanib ettevõte kasutada ka tiimi kasvatamiseks. Bidrento otsib uusi meeskonnaliikmeid, kelle seas värvatakse nii tarkvaraarendajaid kui ka turunduse ja müügiga seotud inimesi.

«Üürikinnisvara haldus on tõeliselt miljonite ülesannete valdkond, kus on igapäevaselt palju erinevaid ja korduvaid ülesandeid. Isegi kui kasutatakse erinevaid programme koos Exceliga, on üürileandjatel ja kinnisvara halduritel endiselt raskusi oma manuaalse töö automatiseerimisega, mis moodustab 70 protsenti nende igapäevastest ülesannetest. See omakorda muutub kitsaskohaks kinnisvaraportfelli kas-vamisel, mis mõjutab ROI-d ( investeeringute tootlus toim) ja üürnike rahulolu,» ütles Bidrento tegevjuht ja kaasasutaja Taavo Annus.

Bidrento asutajad Natalja Napsep ja Taavo Annus rajasid ettevõtte, et ühendada üürikinnisvara ja üürnike haldamisega seotud tegevused ühele platvormile, mis automatiseeriks tegevused, nagu suhtlus üürnikega, üürilepingute koostamine ja allkirjastamine, üürnike taustakontroll, üüriarvete ja kommunaalarvete tegemine ja saatmine, laekumiste kontroll, võlahaldus, automaatsed teavitused võlgnikele ning hõlbustaks teisi igapäevaseid haldustoiminguid.

Bidrentot kasutavad professionaalsed üürileandjad ja kinnisvara haldusettevõtted, kes tegelevad ärikinnisvara, üürimajadega, tudengite majutusega ja mitmete miniladude projektidega.

Ettevõtte loodud platvorm ning üürniku rakendus pakub funktsionaalsust kogu üüritsüklile, alates vaatamisaegade broneerimisest kuni üürilepingu sõlmimise ja halduseni ning lõpuks ka lepingu lõpetamise ja uue üürisuhte alguseni välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles