Ehted, millel on lugu

Copy
Foto: Suurkivi Disain

Suurkivi Disaini poolt loodud ehted on mõeldud modernsele naisele, kes hindab traditsioone. Ehteid valmistades on inspiratsiooni ammutatud Eesti kultuuriloost. See ainulaadne aksessuaarid bränd on välja töötatud koostöös edukate Eesti naistega.

Suurkivi Disaini ehete kandjaks on naised, nad on oma valdkonna tipptegijad ja nad soovivad ennast kaunistada elegantsete aksessuaaridega, mis on valminud Eesti kultuuripärandist ajendatuna.

Sihtrühma kuuluvate naistega tehti Eestis läbi intensiivne turu-uuring.

Disainerid vestlesid paljude potentsiaalsete klientidega ning sealt tekkis arusaamine, et Eestis ei olnud sel hetkel mitte ühtegi kaubamärki, mis pakuks mõistliku hinnaga kvaliteetselt valmistatud traditsioonilise Eesti disaini moderniseeritud versioonis ehteid.

Vestlustes väljendasid paljud Eesti naised vajadust kvaliteetsete aksessuaaride järele, mille valmistamisel võetaks aluseks traditsiooniline Eesti disain, moderniseeritaks seda veidi, lisades midagi uut, aga jäädes samas truuks Eesti kultuuripärandile.

Toodete prototüüpidele koguti rohkelt tagasisidet, et olla kindel disaini õiges suunas. Panustati nendele toodetele, mida sihtrühm enim ihaldas.

Suurkivi disainerid mõistsid vajadust kvaliteetsete aksessuaaride järele, mille alged on traditsioonilises Eesti folklooris ja mis tooksid esile modernset disaini.

Plaan on põimida traditsioonilist Eesti disaini kaasaegsete kunstnike tõlgenduste ja globaalsete moeaksessuaaride trendidega, et pakkuda ainulaadseid, elegantseid ning unikaalseid Eesti aksessuaare nii naistele kui ka meestele.

Foto: Suurkivi Disain

Kaks suunda

Praegu on Suurkivi ehete disainis kaks suunda: rahvusliku stiili töötlus ja art deco.

Suurkivi siidsallid on disinitud Järvamaa rahvusliku pärandi järgi, aga plaan on alustada tööd iga maakonna rahvuslike kirjadega, et ajakohastada ja tuua esile nende põnevaid mustreid, et kasutada tulevikus neid siidsallide ja aksessuaaride disainimisel.

Edaspidi ei piirduta vaid ehete ja sallidega. Suurkivi bränd soovib laieneda erinevates aksessuaaride valdkondades, aga põhijooneks jääb ikka ajalooline ning traditsiooniline disain modernses võtmes.

Foto: Suurkivi Disain

Unikaalsus

Suurkivi erilisus peitub selles, et valmistatakse ehteid, mis on unikaalsed elustiili aksessuaarid, elegantsed ja kvaliteetsed.

Suurkivi on oma tooteid tutvustanud juba ka USA-s ja Kanadas elavatele eestlastele, kes on toodete vastu suurt huvi tundnud. Suurkivi Disain köidab inimesi, sest see on oma olemuselt tõeliselt eestimaine ja nende kandmine on elegantne viis esitleda Eesti pärandit. Need on kui “väiksed Eesti saadikud”.

Suurkivi Disaini tunnuslause on: Eesti mustrite taassünd. Ettevõtte suurem plaan on saada armastatud ning kvaliteeti esindavaks Eesti disaini brändiks.

Bränd Suurkivi Disain loodi 2019. aastal. Et aga 2020. aastal tabas maailma COVID, tuli ettevõte töö ümber korraldada ning turule tuldi aksessuaaridega alles käesoleval aastal.

Suurkivi Disainiga on võimalik tutvuda kodulehel: https://suurkividisain.ee

Copy
Tagasi üles