Coop avas Viljandis uue Maksimarketi

PM Majandus
Copy
Männimäe Maksimarket Viljandis.
Männimäe Maksimarket Viljandis. Foto: Coop

Coop avas täna Viljandis Männimäe Maksimarketi. Uue kauplusega luuakse Viljandisse üle 50 uue töökoha.

Tegemist on kõige energiasäästlikuma Maksimarketiga, sest uues kaupluses on kasutatud kõiki tänapäevaseid energiasäästuvõimalusi. Kaupluse jahutussüsteemid on väga energiasäästlikud ja nende jääksoojust kasutatakse üldpindade soojendamiseks, valgustussüsteemid põhinevad kõige uuematel LED-lahendustel, puu- ja köögivilja osakonnas kasutatakse paberi asemel digitaalseid hinnasilte ning maja katusel toodavad kauplusele energiat päikesepaneelid, rääkis Viljandi Tarbijate Ühistu ehk Coopi Viljandi juhatuse esimees Priit Aule. Tulevikus tekib kaupluse juures võimalus laadida elektriautot.

«Oleme kauplust planeerinud lähtuvalt kohalike inimeste vajadustest, seejuures on väga olulisel kohal meie Viljandimaa kohalike toidutootjate toodang, kaupluses valmivad soojad pagaritooted ning lõunabufee, külalistel on võimalik osta värskelt pressitud mahla ja kohvi ning ostude eest saab tasuda ka Nutikassaga,» lisas Aule.

Uues Männimäe Maksimarketis on müügipinda ligi 2200 ruutmeetrit, lisaks avavad samas keskuses uksed Apotheka, ilusalong Clementine, Pizzakiosk ning lillepood Floreas. Samuti on keskuses kaks taaraautomaati ning Omniva pakiautomaat.

Coop Viljandi on üks 18st Coopi piirkondlikust ühistust, kes teevad omavahel koostööd nii kauba sisseostmisel, logistikas, arendamisel kui ka turundamisel ning kasutavad ühist kaubamärki Coop, mis tuleb ingliskeelsest sõnast cooperative, tõlkes ühistu. Coopi ühistutel on kokku 320 kauplust, sh Coop Viljandil 24 kauplust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles