VAATA VIDEOT: Eesti enda kõige innovaatilisem raamatupidamistarkvara

Merit Tarkvara AS
Copy

Merit Aktiva raamatupidamisprogramm ja Merit Palk palgaprogramm on omas sektoris Eesti kõige populaarsemad tarkvarad, mille abil hoitakse täna korras ligi 80 000 Eesti ettevõtte raamatupidamine.

 

Merit Tarkvara on alati panustanud palju innovaatilisusele ning olnud oma valdkonna eestkõneleja. Ettevõte oli esimeste seas, kes tuli välja pilvelahendustel põhineva tarkvaraga ning tõi kasutajateni tasuta otseliidestused pankadega. Merit Aktivat kasutavad oma igapäevatöös nii alustavad firmad, asutuste ja ettevõtete raamatupidamisosakonnad kui ka raamatupidamisbürood. Kiiresti leviv trend on, kus ettevõtja ise sisestab osa andmeid - näiteks müügiarved – ja raamatupidaja kontrollib ning teeb keerukamad tehingud. Tänu pilvetehnoloogiale on kõik andmed alati igalt poolt juurdepääsetavad.

Merit Tarkvara tegevjuht Tõnis Kask nendib, et nende tarkvarade üheks suureks eeliseks on võimalus API abil lihtsalt liidestada teisi, erinevate partnerite tarkvarasid. Olgu tegemist kliendihaldus- või laohaldustarkvaraga, e-poodide lahenduste, kassasüsteemide, analüüsitarkvarade või autoremondiettevõtte programmidega.

„Meie tarkvaradega saab teha raamatupidamist ja palgaarvestust lihtsalt ning loogiliselt, üleliigsete liigutusteta. Täna on meil juba üle 30 partneri, kes on oma programmid Meritiga sidunud, aga kasvuruumi on loomulikult veel palju – loome soodsa pinnase kõigile ettevõtetele, kel on soovi saada oma raamatupidamine ja palgaarvestus kiiremaks, läbipaistvamaks ja paindlikumaks. Ja seejuures saab suurem osa meie kasutajatest tarkvaradega hakkama täiesti iseseisvalt või tasuta klienditoe abiga. Ja kuna teistest tarkvaradest saab kõik tähtsamad andmed importida ka Exceli vahendusel, on alustamine väga lihtne.”

Merit kiirendab dokumentide digitaliseerimist

Eesti riigiasutused on tänaseks läinud üle e-arvele ehk masinloetavale arvele, mis liigub ühest tarkvarast teise ühe nupuvajutusega registrikoodi alusel. Paraku pole aga kõik ettevõtted selle mugava uuendusega kaasa läinud. „Eelmisel aastal oli e-arvete kasutamine mahus kümmekond protsenti kõigist arvetest, täna läheneb see 20 protsendile. Samas on meie jaoks arusaamatu, miks 80% arvetest tuleb endiselt kellegi poolt käsitsi sisestada,” ütleb Kask.

Merit Tarkvara on teinud e-arvete lihtsuse, kiiruse ja turvalisuse reklaamimiseks palju tööd, ent ikka on nii-öelda käsitöö säilinud veel väga suures osas Eesti ettevõtetes. Selleks, et klientide elu mugavamaks muuta, pakub ettevõte lisaks digiteerimisteenust, mis tähendab, et programm digiteerib pdf-arve automaatselt, kui see hiirega tarkvara ekraanile lohistada.

„Tänane võit raamatupidamises on aeg ja Merit Tarkvara teeb kõik, et meie kliendid saavutaksid maksimaalse ajakokkuhoiu. Raamatupidamisbürood ütlevad, et Merit Aktivat ja Merit Palka kasutades on nende töö kiirenenud 5-7 korda ning nad saavad endale lubada selle võrra rohkem kliente ja rohkem tõhusust,” ütleb Kask. „Kui numbrid on automaatselt tarkvaras, saab ju ülejäänud aja pühendada muudele töödele! Hetkel julgustame kõiki oma praeguseid ja tulevasi kliente julgemalt vaatama automatiseerimise ning digitaliseerimise poole – see võiks olla palju kõrgemal tasemel, kui kasutajad julgemalt uusi asju omaks võtavad ning riik omalt poolt poolele teele vastu tuleb. Tehnoloogia taha asi ei jää!”

Merit Tarkvara kasutab SaaS hinnamudelit, kus kasutajad tasuvad kasutamise aja eest ning maksta saab kuu kaupa. Hinna sees on nii kõik uuendused, tasuta klienditugi kui ka andmete hoidmine serveris. Merit Aktiva tasuta paketis saate 6 kuu jooksul sisestada 100 müügiarvet, 100 ostuarvet ja 100 pearaamatu kannet. Merit Palga tasuta paketiga saate teha arvestust kuni kahele töötajale. Muid piiranguid tasuta paketis ei ole.

Kui soovid tõesti aega säästa, võta meiega julgelt ühendust! Loe lisa www.merit.ee

Copy
Tagasi üles