Käsitöö ehted naistele kes teavad, et on parimat väärt!

Monafi
Copy
Foto: Monafi

Monafi lugu sai alguse juhuslikust ostust õhtuses Bankokis, kus brändi looja Monika astus väiksesse meistrikotta ning märkas kohe lihvimata poolvääriskividega ehteid. Olles sel hetkel koos lastega ei saanud Monika kauaks uudistama jääda, kuid ei suutnud ka ostuta lahkuda. Koos roosast kvartsist kõrvarõngastega haaras ta kaasa ka visiitkaardi, justkui teades, et tal võib seda hiljem vaja minna.

Eestis tekitasid Bankokist soetatud ehted nii palju huvi, et visiitkaart tuli ülesse otsida ning ühendust võeti töökojaga ja valmis tehti personaalselt Monikale tehtud tooted, esimesele tellimusele järgnes teine ja kolmas ning Monafi oligi sündinud!

Monafi käsitsi valmistatud ehete loomingulisus on ammutatud loodusest ja looduse korrapäratusest, lilledest, merest, puudest ja vihmast. Lumest, päikesest ja kuust. Kõigest sellest, mis on meie ümber. Lisaks saab palju inspiratsiooni materjalidest, mida kasutatakse. Põnevatest metallidest -näiteks mustast roodiumist. Ehete valmistamisel kasutatakse lihvimata ja naturaalseid kristalle, mis on oma korrapäratusega loovad ja omavad erilist värvide maagiat. Lisaks kaunid mageveepärlid, mida kasutatakse erinevate efektide andmiseks ehetele. Tänu tuleb anda ka klientidele, kelle soovidest ja mõtetest sünnivad uued disainid. Brändi käsitsi valmistatud ehete puhul on kuidagi nii, et iga inimene kohe tunneb ära valikust, milline on tema ehe, mis tema isikupära väga erilisel moel rõhutab.Kliendid on väga erinevad, väga erineva tasuta ja vanusega naised. Kuid neid ühendab kindlasti see, et nad teavad, et on parimat väärt. Julgetakse eristuda, olla naiselikud, õrnad ja samas äärmiselt vaprad ja julged. Nad teavad, kuidas rõhutada oma isikupära ja usuvad, et igaüks on meist omamoodi väga eriline.

Foto: Monafi

Tänu klientidele on toetatud heategevuslikke programme, näiteks Laste ja Noortekriisiprogrammi ja antud humanitaarabi sõjapõgenikele. E-pood on saanud paljude lemmikuks ja tavaliselt saadetakse peale ostu tagasisidesid, kus uute ehete omanikud kirjutavad, et ehted on veel kordades ilusamad kui piltidel. ‘’Seega on eriti tore, et suudad tekitada kliendile ekstra vau tunde’’, sõnab Monika. ‘’Lisaks olen uhke, et e-poe tagastused on praktiliselt olematud. Monafi on e-poena tegutsenud aasta ja 8 kuud ning selle aja jooksul on tagastatavaid tellimusi olnud ainult 7! Ja muidugi olen uhke, et olen suutnud üles ehitada täiesti nullist ettevõtte väikeste laste kõrvalt.’’

Mõtteid laieneda on samuti, sügisest kindlasti mõnda füüsilisse ehete poodi ning lisaks arendatakse e-poodi aina paremaks ja suuremaks. Kuna välisriikidest on tulnud huvi samuti ehete vastu panustatakse ka teistesse riikidesse laienemisele.

Paljusid disaine tehakse ainult väga limiteeritud koguses, kuid klientide südamed on võitnud klassikate klassika Little Stone kollektsiooni ehted, mis on kantavad nii igapäevaselt kui ka pidulikel sündmustel, väga populaarsed on kõik reguleeritava suurusega sõrmused Monafi valikust. Lemmikuks on ka saanud Double Raindrop kollektsioon, kus siis esindatud nii kõrvarõngad, sõrmused kui käevõrud. Loomulikult ka mitmet moodi kantavad Double Stone kõrvarõngad ja Pearl and Stone kõrvarõngad. Üldiselt trende ei jälgita, pigem käiakse oma rada ning soovitakse pakkuda huvitavaid, erilisi, pilkupüüdvaid, sensuaalseid ja naiselikke ehteid, mida võib kanda ka 20 aasta pärast.

Foto: Monafi
Copy
Tagasi üles